עבור לתוכן

יש כרטיס טלויזיה שאפשר להקליט איתו?

Featured Replies

פורסם

לפני כחודשיים קניתי כרטיס טלויזיה אני לא זוכר בדיוק איזה חברה אבל התקנתי אותו במחשב וכשניסיתי להקליט הוא הקליט עם תקיעות

אמרו לי שזה בגלל שהמחשב שלי איטי מדי (celeron 300) אז לקחתי אותו ל-p4 1600 וגם שם הוא הקליט עם תקיעות.

תגידו יש כרטיס טלויזיה שאפשר להקליט בעזרתו בלי בעיות עם כן איזה מה המחיר ומה הדרישות שלו.

תודה מראש.

פורסם

אם אתה מתכוון לתקיעות כתמונה רועדת תנסה להקליט מחדש עם יותר פריימים לשניה

פורסם

Haupauge WinTV PVR PCI.

בערך 1300-1500 ש"ח.

פורסם

מה אתה מדבר עם ה-rage pro all in wonder הייתי מקליט מהטלוויזיה בלי בעיות ואני עדיין מקליט איתו כשאני

צריך להקליט משהו מהטלוויזיה למחשב או מהוידאו או מכל מקור אחר

הבעיה שלך היא בהגדרות הוידאו אתה צריך להוסיף את כמו הפריימים לשניה שאת מקליט

בנוסף יתכן שגם המחשב שלך יהווה בעיה כאשר אתה מקליט ברזולוציה גבוהה מאוד אבל זה לא נראה יהווה בעיה כי

עם פנטיום 3 450 אני מקליט ברזולוציות גבוהות בלי בעיות

פורסם

זה תלוי באיזה Codec אתה משתמש כדי ללכוד את הווידאו.

ככל שלקודק יחס דחיסה גבוהה (כגון DivX) כך אתה צריך מעבד יותר מהיר.

נהוג ללכוד בעזרת קודק כגון HuffYUV (יחס דחיסה נמוך) ורק אח"כ להמיר לקודק בעל יחס דחיסה גבוה.

HuffYUV אינו דורש כח עיבוד גדול, כל שאולי הסלרי שלך יוכל לעמוד במשימה, אבל כן דורש דיסק גדול ומהיר -> UDMA33 - BIG NONO.

תבדוק את העמוד הזה לדרייברים ותוכנת לכידה:

http://btwincap.sourceforge.net/

פורסם

ללכידת וידאו בעזרת כרטיס שלא דוחס בחומרה תמיד עדיף מחשב חזק ומהיר, עדיף לא לעשות שום דבר אחר במחשב כל זמן שמקליטים. אם אתה משתמש בדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס טלויזיה שלך ב-DIRECTX מעודכן, ובתוכנה טובה ללכידת וידאו ועדיין מקבל איכות גרועה אז כנראה שהכרטיס שלך לא טוב כל כך. ה-ALL IN WONDER של ATI מצטיינים באיכות גבוהה של לכידת וידאו למשל. גם הכרטיס של TERRATEC שאני בודק בימים אלה ונקרא CINERGY 400 עושה עבודה מצוינת.

פורסם

Haupauge WinTV PVR PCI.

בערך 1300-1500 ש"ח.

מאיפה המחיר המפוצץ הזה?

אבא שלי הביא לי מבלגיה את הכרטיס בסכום שבתחום ה 100$

פורסם

אז אתה משקר כי הדגם PVR עולה גם בארצות הברית 249$. אולי קנית את הדגם PVR שעושה בתוכנה כי יש כמה זולים. אני דיברתי על הדגם החומרה שיכול להקליט שידורי טלויזיה לMPEG2.

"מה אתה מדבר עם ה-rage pro all in wonder הייתי מקליט מהטלוויזיה בלי בעיות ואני עדיין מקליט איתו כשאני"

אבל זה בכרטיס מסך ברור, הוא לא ביקש לקנות כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אז אתה משקר כי הדגם PVR עולה גם בארצות הברית 249$. אולי קנית את הדגם PVR שעושה בתוכנה כי יש כמה זולים. אני דיברתי על הדגם החומרה שיכול להקליט שידורי טלויזיה לMPEG2.

"מה אתה מדבר עם ה-rage pro all in wonder הייתי מקליט מהטלוויזיה בלי בעיות ואני עדיין מקליט איתו כשאני"

אבל זה בכרטיס מסך ברור, הוא לא ביקש לקנות כרטיס מסך.

אני מחפש משהוא בסביבות 300-600 ש"ח

אני רוצה לקנות אותו עם המחשב החדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים