פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים יש לי מארז ג'נרי שכבר התחיל להתפרק=] אז אני רוצה לקנות מארז איכותי =] אני לא סגור על התקציב שלי, אבל מה שאני רוצה מהמארז הוא לוק יפה(עם חלון וקדוטה)+ שקט(הדבר הכי חשוב לי),+ שיהיה מקורר טוב, וכמובן שהמחיר לא יהיה יקר מידי חשבתי על ה Sunbeam Tranfsormer אבל לא בטוח שהוא שקט =] מה יש לכם להציע? התקציב לא מוגדר, אבל לא להתפרע! אגב המערכת שלי בחתימה.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אתה יכול לקחת: sUnshine X-Blade (8511) - BLACK 244.11 ש"ח HEC-350AR-TF ATX - 350W - PSU 213.61 ש"ח סך הכל לתשלום: 457.72 ש"ח תוסיף/תחליף למארז את הקדמי/אחורי ל-120mm ב-45 ש"ח (למאוורר אחד) וזהו. אם יש לך אפשרות לעשות חיתוך גרילים למארז זה יהיה מצויין, זה יוסיף לסרקולציה ויוריד את הרעש והטמפ' 8)
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר יש לי ספק כבר וזה נראה מארז מזה מכוער אני מחפש משהו יותר רציני... אני לא מעוניין לעשות מודינג למארז, כמו שאני מקבל ככה הוא! בקיצור התקציב למארז הוא באזור ה500 ש"ח
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים הסאנשיין באיכות הרבה יותר ירודהומרגישים גם שהפלסטיקה זולה והוא נראה הרבה פחות נוצץ מאשר ה A-Top
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר אתם לא עוזרים יותר מידי :[מה אתם חשובים על הSunbeam Transformer?שווה משו?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אתם לא עוזרים יותר מידי :[מה אתם חשובים על הSunbeam Transformer?שווה משו?שווה ! עושה קצת רעשים כאשר מאווררים על 12 וולט, אבל אם מורידים אותם ל-7 וולט המארז נהייה שקט.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר אני יכול לחבר אליו פאן באס?וככה להשתיק תמאוררים בלילה?כל המאוררים יתחברו בפאן באס אחד?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים בשביל יציקת פלסטיק לשלם 200 שקל יותר (פאנל קדמי) איכות הפח היא שונה לחלוטין,סרקולציית המארז שונה גם כן,כל הפאטנטים הרשומים של ATOP לא מופיעים שם,מבחינה פנימית ההבדל הוא עצום,המארז של סאנשיין יכול להשאיר אחריו חתכים וכו.........בואו נגיד שיראו טוב טוב מהו החיקוי ומהו לא....כמו במארזים אחרים. חיקוי הוא חיקוי,אולי מבחינה חיצונית אבל מבחינת האיכות אין על מה לדבר,מארזים של סאנשיין מתעקמות להם הדלתות אחרי שימוש של כמה חודשים ועוד כל מיני "תופעות למינהם" בקשר למארז,אני הייתי ממליץ לך ללכת על הTRANSFORMER,הוא הבחירה האולטימטיבית לתקציב הזה,יש אותו בנועה ב400 ש"ח.... תוכל כמו כן לקרוא עליו סיקור באתר....
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר אני יכול לחבר אליו פאן באס?וככה להשתיק תמאוררים בלילה?כל המאוררים יתחברו בפאן באס אחד?^^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.