פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3149350,00.htmlשוב פעם הנשים מוכיחות שאין להן מקום על הכביש.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאיך היא טסה, אני לא הייתי נותן לה לנהוג על קארטינג אפילו...
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים ועוד לא ממזמן היה מבצע של ביטוח מוזל יותר לנשים,וסקר שנשים נוהגות רגוע יותר.אולי הן נוהגות רגוע יותר, אבל כשהן משתגעות - זה עד הסוף.עצוב לראות כזה מקרה, מזל שלא היה עוד רכב בכיכר ובכלל שלא היה הולך רגל על המדרכה.מזל לאישה שהיא ניצלה.תרבות נהיגה בארץ.....
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים ועוד לא ממזמן היה מבצע של ביטוח מוזל יותר לנשים,וסקר שנשים נוהגות רגוע יותר.אולי הן נוהגות רגוע יותר, אבל כשהן משתגעות - זה עד הסוף.זה לא הענייןסטטיסטית נשים באמת עושות פחות תאונות, אבל זה לא בגלל שהן נוהגות יותר טוב.א. נשים נוהגות הרבה פחותב. אין להן ביטחון עצמי כשמדובר בנהיגה, נוסעות במסלול השמאלי במהירות איטית תוך שהן מעצבנות את כל הגברים במסלול שיוצאים לעקיפות מסוכנות.(האמת היא שסיבה א היא מוכחת וסיבה ב היא יותר משהו שכולנות רואים כל יום על הכביש)
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים בקושי ראיתי את המכונית מרוב מהירות... :lol: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך היא טסה, אני לא הייתי נותן לה לנהוג על קארטינג אפילו... הרגתם אותי מצחוק!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol:
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים ועוד לא ממזמן היה מבצע של ביטוח מוזל יותר לנשים,צריך לעשות את הביטוח לנשים גבוה הרבה יותראולי ככה הן יפסיקו לנהוגובכתבה כתוב שהנהגת היתה בהריון
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים צריך לעשות את הביטוח לנשים גבוה הרבה יותר אולי ככה הן יפסיקו לנהוג :lol: :lol: אני איתך
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אני פשוט לא מבין היא היא "המריאה" ככה :s05:חחח תכלס...מזה אחי גם לא שם לב למכונית מרוב המהירות :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.