פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים יש לי IPOD 40GB של הדור הראשון כבר כמעט שנתיים עד עכשיו הכל היה בסדר אבל עכשיו שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא אותו ואני לא יכול להכניס שיריםהIPOD UPDATER אפילו אומר לי לחבר את הIPOD.מה שמוזר זה שאני מחבר את ה IPOD למחשב אז המכשיר אומר שזה בצפר כאילו המחשב מטעין את הבטרייה של המכשירעזרה בבקשה?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים תנסה לבטל את אופצית ההטענה מהמחשבלא קיים באייפוד, הוא נטען רק דרך USB, או FW.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים לא קיים באייפוד, הוא נטען רק דרך USB, או FW. ולאן ה USB ו FW מתחברים? נכון מאוד, למחשב.... :
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים ולאן ה USB ו FW מתחברים? נכון מאוד, למחשב.... : אוהד, DMX רשם: תנסה לבטל את אופצית ההטענה מהמחשב אם הוא נטען רק דרכם והם תחברים למחשב אז איך אפשר לבטל את הטעינה מהמחשב, כל פעם שUSB או FW מתחברים למתח(מחשב או מתח בלבד) הוא נטען, אי אפשר לבטל הטענה מהמחשב.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אם אני מבין נכון הכוונה שלו הייתה לבטל את הטעינה בזמן שהוא מנסה להעביר קבצים.לדעתי אמורה להיות אופציה כזו, אבל אני לא מכיר את הIPOD כל כך טוב. אתה בטוח שאין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.