פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים קניתי כרטיס מסך חדש POWERCOLOR X800GT כאשר בדקתי אותו בEVEREST גיליתי שיש לו ליבה 423. אם אני לא טועה לכרטיסים של POWERCOLOR יש ליבה אחרת יותר חדשה, האם עבדו עלי או שהתוכנה לא מכירה את הליבה החדשה? PLEASE HELP תודה :xyxthumbs:
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים לא...אני זוכר דווקא זוכר שאמרו לי של powercolor יש כמה סוגי ליבות לכרטיס הזה...אתה נפלתה כנראה על ה423... אבל אני ממש לא בטוח שזה כך.
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים אורסט זה לא המקום לבדוק ליבות של כרטיסים הדרך היחידה לבדוק את זה היא להוריד את ההיטסינק לנקות את המשחה ולראות מה כתוב שם
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר יש אולי דרך פחות מלכלכת ומסובכת המחשב והכרטיס חדשים מלפני יומיים ולפני שאני הולך לחנות להגיד להם שקיבלתי כאטיס ישן אני רוצה להיות בטוח בעצמי ושיש לי קייס.מה לעשות
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים לא זאת הדרך היחידה אבל אל תדאג אם זה פווארקולור אז זה בטוח R480 זה מראה לך ליבה אחרת בגלל שהגרסא הזאת של אורסט יצאה לפני הX800GT
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר בדקתי גם ב SISOFTWARE ושם לא מופיע גרסת הליבה בכלל. האם יש תוכנה שמראה את הליבה ואת שם היצרן כי בשתי התוכנות לא כתוב POWERCOLOR בשום מקום ? תודה רבה על התגובה המהירה :xyxthumbs:
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר כלומר מה שאתם אומרים זה שאם יש לי כרטיס של POWERCOLOR (רק לחברה הזאת יש שתי יציאות DVI נכון? לפי זה אני יכול להיות בטוח שמדובר ב POWERCOLOR?) אז הליבה היא 480 ולא מכרו לי כרטיס ישן או מגרסה ארת?ושוב תודה רבה על כל העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.