עבור לתוכן

האם יכול להיות של X800GT POWERCOLOR חדש יש ליבה 423

Featured Replies

פורסם

קניתי כרטיס מסך חדש POWERCOLOR X800GT כאשר בדקתי אותו בEVEREST גיליתי שיש לו ליבה 423.

אם אני לא טועה לכרטיסים של POWERCOLOR יש ליבה אחרת יותר חדשה, האם עבדו עלי או שהתוכנה לא מכירה את הליבה החדשה?

PLEASE HELP תודה

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

לא...אני זוכר דווקא זוכר שאמרו לי של powercolor יש כמה סוגי ליבות לכרטיס הזה...אתה נפלתה כנראה על ה423... אבל אני ממש לא בטוח שזה כך.

פורסם

אורסט זה לא המקום לבדוק ליבות של כרטיסים הדרך היחידה לבדוק את זה היא להוריד את ההיטסינק לנקות את המשחה ולראות מה כתוב שם

פורסם
  • מחבר

יש אולי דרך פחות מלכלכת ומסובכת המחשב והכרטיס חדשים מלפני יומיים ולפני שאני הולך לחנות להגיד להם שקיבלתי כאטיס ישן אני רוצה להיות בטוח בעצמי ושיש לי קייס.

מה לעשות

פורסם

לא זאת הדרך היחידה אבל אל תדאג אם זה פווארקולור אז זה בטוח R480 זה מראה לך ליבה אחרת בגלל שהגרסא הזאת של אורסט יצאה לפני הX800GT

פורסם
  • מחבר

בדקתי גם ב SISOFTWARE ושם לא מופיע גרסת הליבה בכלל. האם יש תוכנה שמראה את הליבה ואת שם היצרן כי בשתי התוכנות לא כתוב POWERCOLOR

בשום מקום ?

תודה רבה על התגובה המהירה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

כל הביוסים של הX800GT מראים ליבה 423

אין לך מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

כלומר מה שאתם אומרים זה שאם יש לי כרטיס של POWERCOLOR (רק לחברה הזאת יש שתי יציאות DVI נכון? לפי זה אני יכול להיות בטוח שמדובר ב POWERCOLOR?) אז הליבה היא 480 ולא מכרו לי כרטיס ישן או מגרסה ארת?

ושוב תודה רבה על כל העזרה

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים