פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים שלום אני משתמש בתוכנה איטונס ובזמן האחרון אני לא יכול לשמוע טוב מוזיקה יש רעשים ואני רוצה תוכנה וחשוב שיהיה בא אקוליזר בשביל להוריד את הבסים אז אם מישהו מכיר תוכנות אני ישמח לשמוע הכול חוץ מוינדוס מדיה פלייר ווינאמפ תודה לעוזרים
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר כתבתי שאני לא צריך וינאמפ בגלל שאני לא מצליח להוריד את הבסים והשכנים מתלוננים ורוצים להזמין משטרה
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים יש קטע כזה בWINAMP שאתה אשכרה צריך להדליק את הEQ כדי שההגדרות ישנו משהו כתבתי שאני לא צריך וינאמפ בגלל שאני לא מצליח להוריד את הבסים והשכנים מתלוננים ורוצים להזמין משטרה מה איפה תגר, ברחוב מלשינים? מה זה
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים יש קטע כזה בWINAMP שאתה אשכרה צריך להדליק את הEQ כדי שההגדרות ישנו משהובדיוק.ראה תמונה מצורפת להודעה כיצד להפעיל את האקולייזר..[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים למה לא לנסות Windows Media Player 10.0 שזה נגן מעולה שניתן להוריד את הגירסא 10.0 מהאתר של Microsoft.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר מה איפה תגר, ברחוב מלשינים? מה זה לא הבנתי אתה מתככון לשכנים וכן לא שמתי לב שצריך להפעיל את זה כי עד שקניתי את הרמקולים החדשים לא השתמשבי בזה כי לא היו בסים חזקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.