עבור לתוכן

איזה נגן MP3 כדאי לקנות עד 1200 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

קודם כל, שנה טובה לכולם!

לרגל השנה החדשה :screwy:, החלטתי לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוסיקה - מן הסתם.

התקציב עומד על 1200 ש"ח (בתנאי שאני אמכור את המינידיסק שיש לי ב-600 ש"ח לפחות), אני רוצה משהו איכותי, בעל נפח גדול וכמובן שיהיה נוח לשימוש.

ראיתי שהרבה ממליצים לי על IRIVER, אבל iPod nano מוצא חן בעיני יותר - לפחות בתמונות שאני רואה באינטרנט.

בקיצור, על מה אתם ממליצים?

פורסם

כבעל איריבר גאה (h340), ובתור אחד שהתנסה גם עם אייפוד יש לי משהו אחד להגיד לך:

איריבר = איכות

איפוד = סתם מותג

מה זאת אומרת?

שאם אתה רוצה נגן באמת איכותי מתקדם והכל כח רק איריבר!

אם אתה סתם מצטער על הביטוי "טמבל" שקונה נגן בשביל היופי החיצוני שלו שלו ולא איכפת לך מהאיכות כך איפוד.

זהו זה...

לגבי האיריבר לתקציב שלך תיקח iRiver h10

נגן מעולה עם מסך צבעוני עם איכות פצצה...

פורסם
  • מחבר

כבעל איריבר גאה (h340), ובתור אחד שהתנסה גם עם אייפוד יש לי משהו אחד להגיד לך:

איריבר = איכות

איפוד = סתם מותג

מה זאת אומרת?

שאם אתה רוצה נגן באמת איכותי מתקדם והכל כח רק איריבר!

אם אתה סתם מצטער על הביטוי "טמבל" שקונה נגן בשביל היופי החיצוני שלו שלו ולא איכפת לך מהאיכות כך איפוד.

זהו זה...

לגבי האיריבר לתקציב שלך תיקח iRiver h10

נגן מעולה עם מסך צבעוני עם איכות פצצה...

אני לא בטוח אם אני צריך בכלל מסך צבעוני, העיקר שיהיה ברור.

עוד משהו, האם אפשר להעביר תמונות ממצלמה (Canon A510) לנגנים?

פורסם

העניין הוא לא רק מסך צבעוני אלא גם איכות סאונד

תלוי לא יזה נגן אתה מתכוון בקשר לקאנון

פורסם
  • מחבר

קראתי את הביקורת על ה-H320 כאן באתר, וזה נראה לי נגן מצויין.

ראשית, אני אנסה למצוא יד-שניה עד 1000 ש"ח במצב מעולה, או את ה-H120 עד 600-700 ש"ח - מטורף, אבל זה מה שאני מוכן לשלם על יד-שניה.

במידה ולא אמצא, אני אקנה ככל הנראה מ-Best Buy. השאלה היא האם הוא מגיע עם כל הבאנדל (זה לא נראה ככה באתר):

http://www.bestbuy.co.il/search.aspx?FolderID=46&ProductID=1464&VariantID=1465〈=he&SearchText=320

פורסם

לגבי המצלמה לצערי אני גם בעל מצלמה של קנון a80 ואי אפשר להעביר ממנה תמונות למכשיר...

אבל אתה יכול לקנות קורא כרטיסי compact flash ואז תוכל להעביר מהקורא כרטיסים לאיריבר...

אני מבטיח ב100% שאתה תהנה מהמכשיר...אני לא מפסיק להידהם משלי...

כל מה שנשאר להגיד זה תתחדש!!!

פורסם

קראתי את הביקורת על ה-H320 כאן באתר, וזה נראה לי נגן מצויין.

ראשית, אני אנסה למצוא יד-שניה עד 1000 ש"ח במצב מעולה, או את ה-H120 עד 600-700 ש"ח - מטורף, אבל זה מה שאני מוכן לשלם על יד-שניה.

במידה ולא אמצא, אני אקנה ככל הנראה מ-Best Buy. השאלה היא האם הוא מגיע עם כל הבאנדל (זה לא נראה ככה באתר):

http://www.bestbuy.co.il/search.aspx?FolderID=46&ProductID=1464&VariantID=1465〈=he&SearchText=320

למה לקנות ב BEST BUY כשאפשר ביותר זול......חפש בזאפ.

פורסם

צודק באמת שחכתי....תבדוק בזאפ ותבדוק מה הכי זול....רק דבר אחד....

תבדוק שאתה קונה את הגירסה האירופאית...! חשוב מאוד...

פורסם
  • מחבר

תודה חברים, מקווה להנות מהנגן - שאני לא אצטער כמו שאני מצטער שקניתי את המינידיסק שלי!

פורסם

תאמין לי אתה לא תצטער...

מה קרה עם המיני דיסק?? מה רע בו?

פורסם
  • מחבר

תאמין לי אתה לא תצטער...

מה קרה עם המיני דיסק?? מה רע בו?

להעביר שירים דרך המערכת סטריאו (מדיסקים רגילים) למינידיסקים (כמובן לשמוע אותם מההתחלה ועד הסוף) זה מגוחך בהחלט וממש לא נוח!

אני לא יודע אם אני אצליח למכור את המינידיסק שלי ב-600 ש"ח לפחות, פחות מזה לא משתלם לי.

פורסם

אהה יש לך את המיני דיסקים הישנים ללא חיבור usb...

יש לי גם אחד בבית של sharp...

פורסם

אני לא הייתי ב"עולם" האודיו כשיצאו המינידיסקים...מה מיוחד בהם? איך הם עובדים ? מה רע בהם ? למה כולם קנו אותם ? מה טוב בהם ?

פורסם
  • מחבר

אני לא הייתי ב"עולם" האודיו כשיצאו המינידיסקים...מה מיוחד בהם? איך הם עובדים ? מה רע בהם ? למה כולם קנו אותם ? מה טוב בהם ?

במינידיסק אחד נכנסים 4 דיסקים רגילים, זה היתרון היחיד לטעמי.

פורסם

מה זאת אומרת לא הייתה בעולם הזה? לא התעניינתה באודיו?

בקיצור המינידיסקים היו אז נגני מוזיקה ניידים שאיפשרו לקחת "הרבה" שירים בדבר קטן והאיכות שלהם הייתה מצויינת...

כמובן שהם עדיין קיימים ולא "נכחדו"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים