עבור לתוכן

התקנת מחשב חדש בחנות

Featured Replies

פורסם

אני עומד לרכוש מחשב חדש ואין לי שום בעיה להתקינו לבד,אבל מה אני רוצה לרכוש גם את הביגטייפון ואיתו יש לי בעיה .

לא בא לי להסתבך איתו לכן החלטתי שעדיף שאשלם עוד 160 ש"ח ושיתקינו לי את הכל וכך יהיה לי ראש שקט. :xyxthumbs:

עכשיו שאני חושב על זה :s05: רציתי לדעת במידה ויתקינו לי את הכל בחנות מה לדעתכם יעשו בחנות יביאו לי את כל האריזות הריקות ומה שנשאר שם יחד איתם עם המחשב , לדוגמא : שקונים לוח ואו כרטיס מסך מגעים בתוך האריזות האלו עוד אביזרים נלווים,דריברים, משחקים וכו'.

האם גם את האביזרים הנלווים אקבל לדעתכם או שירכיבו לי את המחשב עם מה שצריך ויגידו תודה ולהתראות ואת שאר הדברים ישמרו לעצמם ?

מקווה שהסברתי את עצמי. :nixweiss:

פורסם

most stores will give you the boxes of all the devices you ordered, they have no intention of keeping them.

פורסם

אני מאמין שאם תבקש מהם באופן אישי לא תהיה בעיה..

פורסם

כשאני קניתי מחשב הם הביאו לי את כל הקופסאות ואת כל הדברים שבאו עם המחשב (אפילו את המכסה של האיפה ששמים את הדיסקים במארז...)

הדבר היחיד שהם לא הביאו לי זה את המתאם בין DVI לVGA :nixweiss:.... למרות שאני לא צריך אותו זה מעצבן... עכשיו הם בטח ימכרו אותו למישהו ב40 שקל...

פורסם

תבקש מהם לשמור לך על הקופסאות והבנדלים

אין סיבה שהם יסרבו עוד עצה תבדוק מה אתה אמור לקבל בבאנדל של כל רכיב ותדאג לקבל הכל

פורסם

תבדוק שאתה קונה RETAIL ולא BULK(או OEM), ואז תוכל לבקש מהם את הקופסאות. אם הם לא יסכימו תגיד להם תודה רבה, אבל לא תקבלו את הכסף על ההרכבה ותרכיב בעצמך. ההפסד יהייה שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים