פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים איך אני משדרג את הפרמ-וור של האי אודיו X5Lהורדתי את הגרסה 2.10העתקתי אותה לספריה בגט של!אבל זה לא שידרג!מה הדרך בנכונה?
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים הוא לא משדרג בעצמואתה אמור להגיד לו לשדרג בתפריטים...אתה לא צודק בכלל.אתה אמור לשים את הקובץ של הפיררמוור בתיקייה של בפיירמוור בתוך הX5L זאת אומרת לחבר אותו ליו אס בי ולפתוח אותו מהמחשב שלי.....אתה תיראה שם את התיקיה FIRMWERE ולשם תעביר את הקובץ.....אח"כ תחבר אותו לחשמל לשתיי שניות תוציא ותדליק ו....וואלה....הוא מעודכן ותוכל לראות זאת בפתיחת המכשיר בצד שמל למעטה בקטן.
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר וואלה הצלחתי!גם הורדתי את המניואל שלהם מהאתר הרבה יותר שימושיממה שמקבלים איתו!עכשיו עוד שאלה!אם אני רוצה להעביר סרטים הבנתי שהתוכנה עצמה לא ממירה_(גט-של)למכשיר באיזו תוכנה להשתמש?
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים וואלה הצלחתי!גם הורדתי את המניואל שלהם מהאתר הרבה יותר שימושיממה שמקבלים איתו!עכשיו עוד שאלה!אם אני רוצה להעביר סרטים הבנתי שהתוכנה עצמה לא ממירה_(גט-של)למכשיר באיזו תוכנה להשתמש?היא דווקא כן.....תפתח אותה ותראה למעלה VIDEO CONVERT תילחץ על זה תוסיף את הקובץ ותלחץ על START ....משם אני בטוח שתיסתדר.עכשיו לי יש שאלה אלייך ....מה זאת אומרת מניואל ? מה זה עושה ? למה זה טוב ? מעדכנים את זה כמו עידכון רגיל ?
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר המניואל זה סה"כ קובץ PDFשכמו המדריך שקיבלת עם המכשירה PDF הרבה יותר מפורט ועשיר במידה מהחוברתאיך למשל ידעתה איך עושים את העידכון זה לא כתוב בחוברת?עריכה:ידעתם שיש גם 60 גיגה?http://www.pixmania-pro.co.uk/uk/uk/142603/art/iaudio/x5-60-gb-mp3-player.html
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים המניואל זה סה"כ קובץ PDFשכמו המדריך שקיבלת עם המכשירה PDF הרבה יותר מפורט ועשיר במידה מהחוברתאיך למשל ידעתה איך עושים את העידכון זה לא כתוב בחוברת?עריכה:ידעתם שיש גם 60 גיגה?http://www.pixmania-pro.co.uk/uk/uk/142603/art/iaudio/x5-60-gb-mp3-player.htmlהמניואל בעברית ?כי אני משום מה כשקניתי את המכשיר לא קיבלתי חוברת בעברית...וגם לא PDF בעברית....
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים אתה חושב שזה אמיתי ה60 ג'יגה כי אני בספקאמרו שיצא אבל לא כל כך מהרלא קיבלת מדריך בעברית כי אתה לא א מור לקבל וכנ"ל לגבי קובץ PDFמדריך בעברית אין וקובץ תוריד מהאינטרנט
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר ישנו מדריך מקוצר בעיברית שהגיעה עם הנגןאת קובץ ה PDF הורדתי באינטרנט באנגלית!בקשר להמרת הוידאו לא מצאתי בתוכנה עצמה!
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים ישנו מדריך מקוצר בעיברית שהגיעה עם הנגןאתה בטוח כי חבר שלי לא קיבלאבל זה נשמע כמו מדרי ך מקוצר מדי
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים ישנו מדריך מקוצר בעיברית שהגיעה עם הנגןאת קובץ ה PDF הורדתי באינטרנט באנגלית!בקשר להמרת הוידאו לא מצאתי בתוכנה עצמה!כנס לתוכנה JETAUDIO ושם תלחץ למעלה על VIDEO CONVERT....מה הבעיה זה כלכך פשוט ! ! !
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר נכון אתה צודק הייתי בטוח שזה ב גט-של אבל זה בנגן שמגיע להתקנה!הסתדרתיבקשר למדרך בעיברית הוא סה"כ 10 דפים ממש מתומצת!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.