פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים שלום.אני מעוניין לרכוש מחשב מבוסס AMD64. בחנות הציעו לי לוח אם Nforce 4 Ultra של Foxconn.ידוע לי שהחברה אחת מהיצרניות הגדולות (למעשה מייצרת את הלוחות עבור ג'יגהבייט).השאלה איך המוצרים שלה עצמה?בעד / נגד.....המוצר שהוצע לי ספציפית הו זה:http://www.foxconnchannel.com/products_motherboard_2.cfm?pName=NF4UK8AA-8EKRSהדגם הינו: NF4UK8AA-8EKRSמישהו נתקל בסקירה שלו?תודה, שבת שלום.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים היא אחת היצרניות הכי גדולות בעולם (מקום 2 אם אני זוכר נכון)שמייצרת בעיקר לוחות אם לשוק ה OEM (מחשבי מותג - HP, Dell וכו') ופחות לשוק ה Retail (מחשבים מורכבים לפי דרישת המשתמש)
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים עדיף בשבילך שתיקח לוח של יצרנית יותר מוכרת בשוק לוחות האם.זאת אחת היצרניות הכי גדולות שיש כל הלוחות של לידטק הם בעצם פוקסקון וכמו שליאור אמר זה אחלה לוח לביצועי סטוק ממש ממש לא אוברקלוקר לדעתי הוא מציע אחלה פיצ'רים יחסית ללוח של 600 שח .
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים פוקסקון מייצרים לוחות מצויינים וכמו שאמרו פה מייצרים ציפים להרבה חברות גדולותאני לא חושב שתתאכזב
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר זאת אחת היצרניות הכי גדולות שיש כל הלוחות של לידטק הם בעצם פוקסקון וכמו שליאור אמר זה אחלה לוח לביצועי סטוק ממש ממש לא אוברקלוקר לדעתי הוא מציע אחלה פיצ'רים יחסית ללוח של 600 שח .האמת שבפחות מ- 500 ש"ח...אז אני מבין שאין בעיות אמינות עם מוצרים של החברה הזו.אני לא אוברקלוקר רצחני, מקסימום 5% שזה מעט מאוד בפלטפורמה של AMD. תודה, שבת שלום.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים יש לך שתי אופציות: א) מנת פלאפל והלוח של FOXCONN ב) הלוח של ABIT KN8 ULTRA שתי האופציות אותו מחיר בול !
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים מחבר יש לך שתי אופציות: א) מנת פלאפל והלוח של FOXCONN ב) הלוח של ABIT KN8 ULTRA שתי האופציות אותו מחיר בול ! לא הבנתי כלום... אתה טוען שניתן להשיג את הלוח של אביט באותו המחיר? איפה ניתן לראות מפרט של הלוח? האם הוא טוב יותר? תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים לא הבנתי כלום... אתה טוען שניתן להשיג את הלוח של אביט באותו המחיר? איפה ניתן לראות מפרט של הלוח? האם הוא טוב יותר? תודה. לא באותו מחיר, בעוד 10 שקל (מנת פלאפל) :lol: הוא יותר טוב ב610 שקל מKSP... ABIT חברה מדהימה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים תחזרו לנושא המקוריעל ה KN8 Ultra אין בינתיים ביקורות ברשתעל ה Foxconn (מצטער פשוט הדגם שלו ארוך מדי בשביל לזכור)עדיין הייתי הולך על ה Abit
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים תחזרו לנושא המקורי על ה KN8 Ultra אין בינתיים ביקורות ברשת על ה Foxconn (מצטער פשוט הדגם שלו ארוך מדי בשביל לזכור) עדיין הייתי הולך על ה Abit אכן... בכל מקרה, לי יש את הלוח הזה, עוד לא הרכבתי אותו (נראה מצוין), מה כבר אפשר לצפות מABIT חוץ ממוצרי איכות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.