עבור לתוכן

P0wnd!!!

Featured Replies

• תגובות 54
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^

חזק אבל מה זה קשור?

אנחנו מדברים על נהיגה ואתה מראה לנו טימטום של אישה על אופניים.

פורסם

חצי קשור :nixweiss:

פורסם

צודק :xyxthumbs::lol:

פורסם

זה מדהים עד כמה זה נכון , היום תיכנס לאוטובוס ותראה עד כמה הנהג\ת ממורמרים

ופשוט הוהגים בחוסר אחריות מוחלט

ומאחריהם סוללה של עורכי דין וסוכני ביטוח

ביזיון

עוד לא ראיתי בכביש נהג אוטובוס שאפשר להגיד שהוא מהמניין

פורסם

It's so cute how you exploit every chance to laugh at women... I wonder how lucky you are with them.  ::)

נראה לי שעלית פה על משהו... או יותר דרכת על משהו. אאוץ'! אני אישית מרגיש יותר בטוח בנהיגה של אישה שיודעת לנהוג מאשר גבר שהאגו שלו שולט והוא נוקם על כל עקיפה או צפירה גם כאשר אתם בתוך האוטו שלו.

פורסם

אתם יודעים שמדענים גילו שלנשים יש ראיה מרחבית פחות טובה מאשר לגברים, מה שמשפיע ישירות על הנהיגה שלהם.

פורסם
  • מחבר

כן, כבר ציינו את זה כאן...

ככל הנראה שזה נכון, אבל אני מכיר אישית כמה נשים שיכולות לעשות ללא מעט גברים בית ספר בכל הנוגע לנהיגה. ואכן, הן תקינות, הן בסדר...

פורסם

לא זאת הייתה הכוונה שלי, אני יודע שאת לא יכולה לכתוב בעברית ...

תקראי את זה ותגידי לי עוד פעם מה כתבתי פה.

:nixweiss:

את צריכה ללמוד להבין עברית, כי גרמנית כבר למדת, verstate Sie mich?

Woops, my bad... I didn't see it, you know, Germany, Beer, Jagermeister, tipsy. But what does it have to do with pretty?

פורסם

נראה לי שעלית פה על משהו... או יותר דרכת על משהו. אאוץ'! אני אישית מרגיש יותר בטוח בנהיגה של אישה שיודעת לנהוג מאשר גבר שהאגו שלו שולט והוא נוקם על כל עקיפה או צפירה גם כאשר אתם בתוך האוטו שלו.

Thank you, it's all I wanted to hear! Most women are not such bad drivers, as a matter of fact, they're lot more carefull and they don't race on the roads like men sometimes do or stab someone at a junktion when being cut off.

אתם יודעים שמדענים גילו שלנשים יש ראיה מרחבית פחות טובה מאשר לגברים, מה שמשפיע ישירות על הנהיגה שלהם.

Mine was checked when I did my psychotechnic exam and I scored above the MALE average. Yet, I'm not getting a lisence.

See, I like drinking more than driving.

:alcoholic:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים