פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים אחר הצהריים טובים.היום קניתי רמקולים סט 5.1 של creative ועובדים מקסימום 3 רמקולים, הסאב ושתיים אחרים.הסט נקרא 5.1 sbs 560 ויש לי כרטיס קול aureon terratec 5.1 fun.הדרייבר מעודכן.יש למשהו מושג מה הבעיה?
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים make sure all the plugs are inserted to the right place (black->black, gold->gold, green->green)you might also need to change windows to "5.1" mode in sound propertiescontrol panel -> sound and audio devices ->under speaker settings, choose advanced
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר בסרט שאני שם בדיוידי במחשב אני לא שומע כלום...עריכה: טעות שלי, כן... עדיין רק הסאב ושתי רמקולים גם בסרט שאני שם בדיוידי.עריכה: חחח טעות בספירה זה שלוש רמקולים וסאב לא שזה משנה זה עדיין אומר שלא כולם עובדים...
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים טוב לא הבנתי ממש משהו ממה שאמרתהאתה יכול אולי לתאר לי במוזיקה מה שומעים ובסרטים מה שומעים מסודר בבקשהותבדוק שכל החיבורים מחוברים במקום במיוחד של הרמקולים שאתה לא שומע בהםותבדוק אם בכל האפשרויות שיש במחשב ובכרטיס קול זה על 5.1
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים did you switch the speakers around ?it is possible that the ones which doesn't work simply ... doesn't work.
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מותקן לך כל הקודאקים ac3 filter ואתה משתמש בmv2 player בסרטים?ובמוזיקה זה אמור לעבוד 2.1 כי זה סטריאו
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים music is stereo, unless you have downloaded surround mp3 file.run a movie that you know is AC3 or DTS, make sure you have ac3filter installed, then check if you are getting output from all speakers.also: usually the original drivers have some sort of a program to check speakers and positionbrowse around the programs that were installed by the card's cd, try to find anything similar.
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים אני אצלי יש טכנולוגיה של הכרטיס קול שמעבדת את הקול לכמה ערוצים שאני רוצהאבל זה אמור לעבוד לך בלי בעיות ובלי הטכנולוגיה אם יש לך ac3 וסרט של 5 ערוצים אם לא אז זה בטוח משהו בהגדרות של הכרטיס קול או של המחשב תבדוק בלוח בקרה שהמחשב משתמש בכרטיס קול שלך ולא המובנה בתור המועדף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.