פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים MSI יותר שווה, אתה מקבל הרבה בונוסים עם הכרטיס כמו משחקים וגם יש לו יציאה לטלוויזיה וכניסת DVI ולסומה אין אף אחד מהם, הקרור בסדר ובביקורות שונות הגיעו איתו לאוברקלוק גבוה וגם יש עליו יותר המלצות בכל מיני מקומות.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים לדעתי לא שווה לך לקחת geforce 4 TI-4200 64mb אלא את הגירסה עם ה-128mb.הleadtek הגיע לארץ והוא בא עם VIVO, משחקים, 128mb זיכרון במהירות של 500mhz כמו אצל ה-64mb הסטנדרטים.מומלץ בחום! תוסיף רק 300 ש"ח!!!
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים MSI יותר שווה, אתה מקבל הרבה בונוסים עם הכרטיס כמו משחקים וגם יש לו יציאה לטלוויזיה וכניסת DVI ולסומה אין אף אחד מהם, הקרור בסדר ובביקורות שונות הגיעו איתו לאוברקלוק גבוה וגם יש עליו יותר המלצות בכל מיני מקומות.מאיפה הבאת את זה לסומה יש יציאות טלויזיה וקירור יותר טוב כי גם יש לו קירור לזיכרונות
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים אבל בדגם הרגיל אין יציאה לטלוויזיה, רק ב-SE והוא יותר יקר וגם אם יש קירור על הזכרונות זה לא אומר שזה יעזור, רק בכרטיסי Geforce 3 זה באמת עזר
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים MSI יותר שווה, אתה מקבל הרבה בונוסים עם הכרטיס כמו משחקים וגם יש לו יציאה לטלוויזיה וכניסת DVI ולסומה אין אף אחד מהם, הקרור בסדר ובביקורות שונות הגיעו איתו לאוברקלוק גבוה וגם יש עליו יותר המלצות בכל מיני מקומות.מה הכוונה כניסת ודיאו אפשר לחבר את הוידאו אליו ולראות במחשב?
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים רגע, אז אתה אומר שאח שלי יוכל לראות פאוורר ריינג'רס במחשב? :lol: :o רק בשביל זה אני קונה מסך 21' ;D :lol: :lol: חח עוד משהו- אם יש לי VIVO, אני יכול גם להקליט להארדיסק? והאם התמונה במחשב תושפע מהאיכות של הקלטת? עוד שני דברים- א. מה עוזר לי היציאת וידאו? יש לי יציאת TV. ב.האם באים עם הלידטק כבלים ליציאת הTV וליציאת הVIVO. תודה :-*
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים עוד משהו- אם יש לי VIVO, אני יכול גם להקליט להארדיסק? והאם התמונה במחשב תושפע מהאיכות של הקלטת?עוד שני דברים- א. מה עוזר לי היציאת וידאו? יש לי יציאת TV. ב.האם באים עם הלידטק כבלים ליציאת הTV וליציאת הVIVO. תודה מצטרף לשאלה ! זנ יכול להיות מגניב ביותר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.