עבור לתוכן

מה לקנות ? כמה הבדל יש בין 6800GT ל 6800 רגיל וגם

Featured Replies

פורסם

האם כדיי לי לחכות להורדת מחירים הזאתי שמדברים עליה, זה דבר מוזר אפשר לקנות היום 7800GT ב 2400 שזה מחיר של 6800GT

כאילו המחירים של ה 6800GT נשארו (והם באמת נשארו) קבועים למרות הכאטיס החדש ו"הירדת מחירים"

עם כל זה איזה כרטיס מומלץ לי, יש לי לוח AGP, רוצה להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה!!!

F.E.A.R זז לי בפריימים, הורדתי למינימום שבמינימום, יש לי 9500pro ג'יגה זיכרון ו AMD 2500

אם מישהו יכול לתת לי תשובות בדוקות, שאני לא ארוץ לקנות איזה כרטיס ואראה ששום דבר לא השתפר

או שזה קצת יותר טוב אבל עדיין המשחקים הכבדים מקרטעים... יכול להיות שבכלל שווה לי שידרוג כולל

אבל אני מעדיף מלהמנע מהוצאות גדולות...

יכול להשקיע בסביבות 1500 על כרטיס עדיף פחות, אפשרי יותר עם זה ממש ממש ממש משתלם וישפר

:hi:

תודה

פורסם

אם זה agp ומקסימום 1500 אז רק 6800 רגיל, הוא עולה 1250 שקל ויש לו ביצועים טובים מאוד......אם אתה יכול לחרוג ב200 ש''י מהתקציב אתה יכול לקנות 6800gt

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל מבחינת ביצעוים בינהם לא מצאתי השוואות

פורסם

הבדל הביצועים לא כל כך גדול....משהו כמו 25-30 אחוז.......עדיף לך לחסוך את ה500 שקל, תקנה את ה6800 הרגיל ותעשה לו אוברקלוק ותפתח צינורות

פורסם
  • מחבר

25 אחוז זה המון, כמה אני אוכל הלגיע עם אוברקלוק... והאם זה בטוח שאני אצליח לפתוח צינורות...

וחוץ מזה איזה כרטיס אפשר לקנות ב 1700 שקל??

פורסם

25 אחוז זה המון, כמה אני אוכל הלגיע עם אוברקלוק... והאם זה בטוח שאני אצליח לפתוח צינורות...

וחוץ מזה איזה כרטיס אפשר לקנות ב 1700 שקל??

אל תחסוך את הכסף, אם יש לך אותו וגראפיקה חשובה לך בלי לחשוב הרבה לך על ה-GT באוברקלוקינג הכי פשוט אתה הופך אותו לאולטרה.

ניתן למצוא את הכרטיס במחיר של 1769 ש"ח כאן:

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8075#new_from_EPoX

פורסם
  • מחבר

יש לי AGP, וזה גם ככה מחיר גבוהה

פורסם

מבחינת כרטיס AGP לשוק הגבוה - 6800GT הכי משתלם.

פורסם

קודם כל אל תחשב את הפתיחת צינורות כי עכשיו יותר קשה לפתוח צינורות, זה לא כמו בהתחלה שרוב הכרטיסים בקלות פתחו צינורות(יותר נכון שעכשיו הסיכויים לפתיתת הצינורות נמוכים יותר).

דבר שני: כאחד שיש לו 6800 AGP אני אומר שזה כרטיס ממש טוב , לא חסר כלום בינתיים, אבל יש לי חבר שלו יש GT, ובאוברקלוק הג'י טי הוא פשוט תותח, יש הרבה הבדל בביצועים באוברקלוק. חכה להורדת מחירים, ואז גם תרוויח כרטיס סוס, וגם מחיר די נמוך!

פורסם

לי יש GF6800

לחבר שלי יש GF6800GT

לשנינו יש בתקן AGP

אני יכול להגיד לך משהו אחד: ה-6800GT חזק בהרבה מה-6800...

הוא שווה את ההשקעת כסף הנוספת..

ה6800NU כבר מתחיל להחנק במשחקים האחרונים...

פורסם

לך על הX800XL   אחלה מחיר נמצא בן ה6800GT ל 7800GT

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4294

במה הוא בן 6800GT לבין 7800GT ??? אני מקווה שאתה לא מיתכוון בביצועים... :P

פורסם

תמשיך לקוות זה דבר ברור שX800XL לוקח במשחקים נייטרלים

פורסם

גם אם כן, הוא לא מיוצר לAGP ולא רלוונטי לדיון.

פורסם

יש X800XL בAGP - רק שהוא יקר ולכן מאבד את ערך התמורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים