עבור לתוכן

בעיית טקסטורה במשחקים. (מצורפת תמונה)

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני נמצא בבעיה כבר שנה שלמה, ואף אחד עדיין לא הצליח לעזור.

לפני שאני שולח את הכרטיס לבדיקה, אני צריך להיות בטוח שזאת בעייה חומרתית.

אז זאת הבעיה:

בחלק מהמשחקים אני רואה ריבועים בכל מיני צבעים בכל המשחק, ואחרי כמה דקות המשחק לרוב נתקע ואני צריך לרסט את המשחב.

הנה תמונה מהבעייה מהדמו של COD2:

cod7dt.jpg

קורה בעוד המון משחקים, שמתי לב שזה במיוחד קורה במשחקים כבדים יחסית (למרות שניסיתי להריץ את ה COD2 על רזולוציה נמוכה יותר (800 על 600) אבל הבעייה עדיין קיימת).

החלפתי המון דרייברים, ורב היום החלפתי מה 5.7 ל 5.9 החדש, עדיין הבעיה ממשיכה.

מדובר בכרטיס מסך Msi radeon 9800pro שנקנה בנעה מחשבים לפני כשנה.

מה לעשות? :s05:

פורסם

אני לא מציע להתעסק בזה הרבה אם יש לך אחריות

תממש אותה

אולי באמת הוא בא עם פגם זה קורה לפעמים

פורסם

הכי בטוח שתלך שיבדקו את זה

אולי זה בעיה בכרטיס עצמו כי אמרת שניסית להחליף הרבה פעמים דרייברים

פורסם

ארטיפקטים מטורפים

כנראה או שיש בעית חום בכרטיס

או שמשהו ממש דפוק בו (זכרונות וכו)..

הכי טוב לך על האחריות ותהיה בראש שקט

:smile1:

פורסם

טוב קודם כל אני רוצה להגיד ש cod2  demo זה חרא דמו קצר עם גרפיקה עלובה. (אפילו המחשב שלי מריץ את המשחק על הכול גבוה + AA חלק  :lol: )

טוב... היתה לי את אותה בעיה שיש לך במשחק Battle field 2 יש לי גם radeon 9800 pro

בכל מקרה, ה AGP היה כתוב כ OFF וזה לא נתן לי לשים אותו על ON

אז התקנתי את הדריברים של לוח האם שלי abit nf7-s ושמתי את ה AGP On  ומאז נעלמה הבעיה.

לא יודע אם יש קשר אבל ככה סידרתי את זה  :-\

פורסם
  • מחבר

טוב קודם כל אני רוצה להגיד ש cod2 demo זה חרא דמו קצר עם גרפיקה עלובה. (אפילו המחשב שלי מריץ את המשחק על הכול גבוה + AA חלק :lol: )

טוב... היתה לי את אותה בעיה שיש לך במשחק Battle field 2 יש לי גם radeon 9800 pro

אז התקנתי את הדריברים של לוח האם שלי abit nf7-s ושמתי את ה AGP On ומאז נעלמה הבעיה.

לא יודע אם יש קשר אבל ככה סידרתי את זה :-\

לא הבנתי, AGP? איפה? במשחק עצמו או בהגדרות כרטיס מסך?

פורסם

בהגדרות.

smartgart ב run

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברה, התקנתי דרייבר לצ'יפסט AGP של SIS מהאתר שלהם, ובינתיים הבעיה נפתרה (לפחות ב COD2)

אני זוכר שהבעיה הייתה גם ב 3DMARK05, אני כרגע מוריד אותו , מקווה שגם בו לא תיהיה הבעייה

תודה

פורסם

טוב קודם כל אני רוצה להגיד ש cod2 demo זה חרא דמו קצר עם גרפיקה עלובה. (אפילו המחשב שלי מריץ את המשחק על הכול גבוה + AA חלק :lol: )

אז התקנתי את הדריברים של לוח האם שלי abit nf7-s ושמתי את ה AGP On ומאז נעלמה הבעיה.

לא יודע אם יש קשר אבל ככה סידרתי את זה :-\

LOL איזה חרטה... :lol: :lol:

פורסם

למה חרטה אם זה עזר לי ותיקן לי את הבעיה?

אם אין לך הצעה אז עדיף שלא תגיב כבר.

פורסם

התכוונתי לזה שהגרפיקה ב COD2 מכוערת... :lol: :lol: ושאתה מריץ את המישחק על ההגדות הכי גבוהות כלולל פילטרים :lol:

פורסם

יחסית למשחקים אחרים כיום הגרפיקה גרועה מאוד וזה שהמחשב שלי מריץ את זה בקלות זה כבר מראה משהו :\

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי, הרגע שיחקתי ב COD2 המלא, הבעייה חוזרת על עצמה.

אני כבר לא יודע מה לעשות, עשיתי פירמוט, ניסיתי כמה דרייברים של הצ'יפסט AGP, דרייברים שונים של ATI, לא נראה לי שזאת בעיית חום כי זה גם היה שהייתי משאיר את המארז בלי דלתות שיתקרר וזה באמת קירר את המארז, מה גם שלכרטיס מסך שלי יש קירור טוב מאוד שכמובן אמור לעבוד מצויין במהירות סטוק.

האם יש תוכנה כמו MEMTEST רק שבודקת שגיאות בזיכרון/בליבה של הכרטיס מסך? אני לא רוצה לשלוח סתם לחנות כי אני שולח בדואר רשום.

פורסם

99.99% שהכרטיס פגום.

נצל אחריות.

עריכה:

KYSG וYahav תגובות הספאם שלכם נמחקו, KYSG אתה מקבל אזהרה שניה וYahav אתה מקבל אזהרה שנייה.

רק לשם התזכורת, אחרי 3 אזהרות אתם תורחקו/תושתקו מהפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים