פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים קרוסאייר לא ידוע? אני מציע שתבדוק על מה אתה מדבר לפני שאתה אומר דברים. לא סתם הזכרונות שלהם לא זולים.בכל מקרה, אם אתה לא מתכנן OC, ואתה בטוח שגם בעתיד לא תעשה OC, אין לך טעם ללכת על מעל DDR400.בקשר למחירים, רק היום ראיתי שמוכרים ADATA DDR500 256MB ב-150 שקל - לי זה נשמע זול (בטח יחסית למחיר שאני שילמתי עליהם)הייתי מציע לך גם לקרוא שוב (אם כבר קראת) את הכתבות הללו:http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=mem3200 - סיקור של זכרונות DDR400ו-http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup - סיקור של זכרונות DDR500כמו כן יש לך באתר את הכתבה האחרונה של נושא הזכרונות שלנו, שמשווה זכרונות DDR2 עם DDR1, והיום בצהריים יהיה לך עוד דברים לקרוא.
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים חחח קורסייר לא ידוע???חחח הרגת אותי עכשיוקורסייר זה מספר 1 בעולם בזיכרונות הבעיה היא שהם יקרים וכנראה בגלל זה אתה לא מכיר אותם...
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים כיום לא הייתי אומר שקרוסייר הם מס' 1 אלא דווקא 3 כאשר GSKILL וOCZ לפניה ולא ממש ברור מי הראשונה
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים קרוסייר נאמבר 1-3 זה לא ממש משנה אני היום קונה זכרון שלהם שמגיע ל700 מגה הרץ!
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מבחינת פירמות קורסייר במקום הראשוןואחריה קינגסטון / אוסיזד / משקיןואחריהם טווינמוס סאמסונג גייל פידיפי ושאר ירקותבכל מקרה זה מבחינת החברות אבל צריך לבדוק כל דגם לחוד כי הטוינמוס טויסטר משתווה לזיכרונות של קורסייר שעולים 2500 שקל אז...
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מבחינת השם של החברה אמינות ויציבות לא שלקינגסטון אין זיכרונות לביצועים רק שאין אותם בארץ
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים נגיד את זה ככהG SKILL למשל..יש להם קיט 256 X 2600MHZ יציב כמובן למה של קינגסטון עדיפים?אני לא מבין מה אתה מוצא בקינגסטון ומאיפה אתה יודע שהם יותר יציבים מסמסונגחוץ מזה שסמסונג גם בין ה3 המובילות כי חצי מהחברות משתמשות בצ'יפים שלה!גם הG SKILL המסויימים האלה
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים אני לא רואה טעם להמשך הדיון הזה.לידע כללי:קינגסטון היא חברת הזכרונות הגדולה ביותר (לא מייצרת צ'יפים)סמסונג היא יצרנית הזכרונות הגדולה ביותרכשמשווים זכרונות של חברות שונות, כדאי להתמקד באותם צ'יפיםלמשל TCCD של G.SKILL,OCZ,CORSAIR,MUSHKIN,KINGSTONההבדלים ביניהם קטנים מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.