עבור לתוכן

זכרונות של A-DATA עם לוח DFI NF4U

Featured Replies

פורסם

שלום, למישהו יש ניסיון אם השילוב של הזכרונות של A-DATA- vitesta 500mhz בשילוב לוח-אם של DFI NF4U. (למטרות OC)

בחור בפורום כתב שהם לא עובדים לו טוב עם הלוח (יש לו גם זכרונות אחרים).

תודה מראש.

פורסם

אני די בטוח שאין בעיית תאימות להינקיסים, ולכן לא אמורה להיות שום בעייה תאימות ל nf4 .

אני יבדוק את זה ויעדכן. :beerchug:

פורסם

יש בעיית תאימות עם הUltra-D NF4 ספציפית , אבל עובדים טוב על Infinity Ultra NF4 של DFI.

פורסם

אני די בטוח שאין בעיית תאימות להינקיסים, ולכן לא אמורה להיות שום בעייה תאימות ל nf4 .

אני יבדוק את זה ויעדכן. :beerchug:

ביוס 510 מוד - אוסקר.

נבדק ב 2 הזוגות.

מרגיש באמת רע על הלוח :2gunsfiring:

200 יציב, עולה עד 240 .

בשום מצב לא הצלחתי להעלות אותו למהירות הדיפולטית של הזיכרון.

לאחר מכן העברתי את הזיכרון ל asus a8n-e, שם הם הגיעו ל 300mhz.

מסכנה: לפחות עם הביוס 510 :

רע = adata + dfi nf4

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה הביוס הכי חדש? והאם DFI מודעים לבעיה?

פורסם
  • מחבר

ביוס 510 מוד - אוסקר.

נבדק ב 2 הזוגות.

מרגיש באמת רע על הלוח :2gunsfiring:

200 יציב, עולה עד 240 .

בשום מצב לא הצלחתי להעלות אותו למהירות הדיפולטית של הזיכרון.

לאחר מכן העברתי את הזיכרון ל asus a8n-e, שם הם הגיעו ל 300mhz.

מסכנה: לפחות עם הביוס 510 :

רע = adata + dfi nf4

יש לך את ה Infinity NF4U או את ה ULTRA-D LAN PARTY????

אני מתכוון לקנות את ה INFINITY....

פורסם

מצטרף לשאלה..

פורסם

אני ארחיב קצת ואומר שD43 עושים תדרים נמוכים מאוד על הLanpary Ultra-D NF4 , אפילו זכרונות D43 שעשו אצלי 610MHZ + על NF2 עשו על הDFI שלי 470Mhz (!).

זכרונות ADATA Vitesta DDR500 עשו על הUltra-D גם מהירות דיי נמוכה של 440Mhz .

עד כמה שאני יודע לDFI Infinity NF4 אין בעיית תאימות כזו.

זה רלוונטי לאנשים שיש להם D43 טובים שיהיה עדיף שיקנו את האינפיניטי וכך יפיקו את המירב מהזכרון הD43 שלהם , אך מי שקונה עכשיו את הלוח והזכרונות עדיף שישקיע על צ'יפים אחרים כמו TCCD/TCC5 או BH5 טובים שאין להם בעיות תאימות עם רוב הלוחות שקיימים בשוק לnForce4 .

פורסם

בדקתי על lanparty :beerchug:

פורסם
  • מחבר

אני ארחיב קצת ואומר שD43 עושים תדרים נמוכים מאוד על הLanpary Ultra-D NF4 , אפילו זכרונות D43 שעשו אצלי 610MHZ + על NF2 עשו על הDFI שלי 470Mhz (!).

זכרונות ADATA Vitesta DDR500 עשו על הUltra-D גם מהירות דיי נמוכה של 440Mhz .

עד כמה שאני יודע לDFI Infinity NF4 אין בעיית תאימות כזו.

זה רלוונטי לאנשים שיש להם D43 טובים שיהיה עדיף שיקנו את האינפיניטי וכך יפיקו את המירב מהזכרון הD43 שלהם , אך מי שקונה עכשיו את הלוח והזכרונות עדיף שישקיע על צ'יפים אחרים כמו TCCD/TCC5 או BH5 טובים שאין להם בעיות תאימות עם רוב הלוחות שקיימים בשוק לnForce4 .

מישהו מכיר זכרונות כאלו? אני צריך 2*512MB לOC, בתקציב של 800 שקל....

פורסם

אין זכרונות מבוססים TCCD/TCC5 בתקציב כה נמוך , בתקציב הזה תוכל לקנות 256MB*2 או סטיק אחד של 512MB .

פורסם

אין זכרונות מבוססים TCCD/TCC5 בתקציב כה נמוך , בתקציב הזה תוכל לקנות 256MB*2 או סטיק אחד של 512MB .

או יד שניה ב-TRADEZONE

פורסם
  • מחבר

אז מה את אומרים? ללכת על הvitesta??? :nixweiss: (נראה לי עדיף על יד שניה שעברו ספק התעללות).

פורסם

לא הובהר שזכרונות Vitesta DDR500 נדחים על לוחות DFI?

היום נודע לי גם מחבר פורום שהגיע אליי שהInfinity NF4 גם לא מפעיל D43 על תדרים שעשו על לוחות אחרים שנבדקו על אותו זכרון.

כנראה היום האפשרויות הם :

1. זכרונות TCCD/TCC5 שעושים בממוצע 600Mhz בתזמונים אופטימלים של 2.5-3-3/2.5-4-3/2.5-4-4/3-4-4 (הכל תלוי על איזה זכרון טוב נפלת).

2. זכרונות BH5-UTT שעושים מעל 500Mhz בתזמונים הדוקים של 2-2-2 ו 1.5-2-2

3. CH5 מובחרים , שאני אומר מובחרים זה אומר שרוב הצ'יפים האלו עושים תזמונים 2-3-2 עד 250Mhz ובודדים מוצלחים שמגיעים לרמה של BH5 .

ועדיף זכרון Supertalent PC3200 מסכן שלא ידועים הצ'יפים שלו שנבדק על הלוח שלי עד 500Mhz בתזמונים 3-3-2.5 מאשר וויטסטא על Lanparty Ultra-D NF4.

כמובן יש את האופציה לקנות זכרונות יד שנייה שזה עדיף לאנשים עם תקציב מוגבל.

פורסם
  • מחבר

לא הובהר שזכרונות Vitesta DDR500 נדחים על לוחות DFI?

ועדיף זכרון Supertalent PC3200 מסכן שלא ידועים הצ'יפים שלו שנבדק על הלוח שלי עד 500Mhz בתזמונים 3-3-2.5 מאשר וויטסטא על Lanparty Ultra-D NF4.

כמובן יש את האופציה לקנות זכרונות יד שנייה שזה עדיף לאנשים עם תקציב מוגבל.

לצערי הזכרונות האלו- לא בתקציב שלי, ואני מעדיף לא לקנות יד שניה. קראתי בפורום שהויטסטה טובים במיוחד יחסית למחיר.... אני יגיע איתם פחות מ זכרונות supertalent?? אני מתכנן לקחת את ה INFINITY לא את ה LANPARTY.....

יש לך אולי הצעה ללוח אם במקום ה DFI INFINITY NF4U??? או אולי הצעה לזכרונות ב 800-900 ש"ח שיהיו טובים לOC בינוני....

תודה רבה. מודה מאוד על היחס והתשובות המפורטות!  :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים