עבור לתוכן

קניית מאווררים בחו"ל... חייב עזרה...

Featured Replies

פורסם

ביום רביעי אני טס ללונדון, עכשיו יש לי הזדמנות לקנות מאווררים שאני מתכנן לפרויקט שלי ביותר זול. עכשיו אני צריך משהו שיקרר כמה שיותר וירעיש כמה שפחות. לפי הבנתי פנופלו הם פתרון מצויין. עכשיו אין לי מושג איפה להתחיל לחפש בלונדון, באלותיי הן:

איזה מאווררים לקנות ?

יש שם עוד משהו ששווה לקנות מבחינת המחיר (אני מדבר רק על רכיבים למודינג לא חומרה) ?

איפה לקנות ? למישהו יש אתר שחנותו ממוקמת בלונדון ? כתובת בבקשה...

תודה לכולם.

פורסם

ביום רביעי אני טס ללונדון, עכשיו יש לי הזדמנות לקנות מאווררים שאני מתכנן לפרויקט שלי ביותר זול. עכשיו אני צריך משהו שיקרר כמה שיותר וירעיש כמה שפחות. לפי הבנתי פנופלו הם פתרון מצויין. עכשיו אין לי מושג איפה להתחיל לחפש בלונדון, באלותיי הן:

איזה מאווררים לקנות ?

יש שם עוד משהו ששווה לקנות מבחינת המחיר (אני מדבר רק על רכיבים למודינג לא חומרה) ?

איפה לקנות ? למישהו יש אתר שחנותו ממוקמת בלונדון ? כתובת בבקשה...

תודה לכולם.

רב החנויות שממקומות בלונדון רבתי הם חנויות של יפה נפש, שלא יהיה להם מה שאתה מחפש, למרות שהממלכה המאוחדת היא אחד המקומות היותר טובים בעולם לקנות ציוד מודינג, כי יש לך שם ציוד כמעט לכל שגעון שקשור למחשבים. אתה צריך לנסות את http://www.theoverclockingstore.co.uk, ויש שם עוד המון חנויות בסגנון הזה. היתרון של החנות הזאתי זה שהיא מחזיקה כמעט הכל במלאי, ובתור תייר זה מה שאתה צריך, כי אתה לא יכול להסתכן שיהיה עיקוב באספקה של משהו.

עריכה: אל תצפה להשיג דברים בצורה דראסטית יותר זול מהארץ, כי אתה לא. אם כבר יש לך שם דברים יותר איכותיים ודברים שאין בכלל בארץ.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא מה לקנות ? קודם כל אני זקוק למאוררים, שקטים וחזקים. האם הפנופלו הם הפתרון ?

פורסם

השאלה היא מה לקנות ? קודם כל אני זקוק למאוררים, שקטים וחזקים. האם הפנופלו הם הפתרון ?

וVantec.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים