פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אז אני מעוניין לדעת באם יש לי וירוס של SPYWARE,מה לעשות כדי להמשיך לגלוש בשאר אתרי האינטרנט בצורה הכי נעימה שאפשר?במידה וצריך תוכנת אנטי SPYWARE בכלליות איפה מוכרים את האנטי SPYWARE הכי טוב במדינת ישראל?לא נוח לי כל פעם להגדיר מחדש את הBIOS ולפרמט את מערכת ההפעלה של המחשב.תודה לעוזרים.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים כנס ל אימיול תוריד מישם חינם נוד 32 אוו קספרסקיי אוו האם אתה רוצה ליקנות אז בקניון חוצות באשקלון באלוף מחשבים זה השם של החנותבברכה שלומי
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים למה אתה מציע לו לגנוב לעזאזל?לפותח התרד כנס ל www.avast.com אחלה אנטי וירוס וזה גם חינם,בקשר ל spyware אתה יכול לחפש בגוגל spybot search and destroy גם זה חינם.
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר אם אני לא טועה יש לי תוכנת אנטי וירוס של קספרסקי לא מצא וירוס של SPYWARE תוכנת אנטי SPYWARE החינמית לא עזרה גם לא של ADWAREגם לא של ספייסויפר המחשב עובד לאט.אז כל כמה חודשים שאני גולש באינטרנט אני צריך לפרמט את המחשב?
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים יכול להיות שזה לא תוכנות ריגול ולא וירוסים.ללא צעדים מתקדמים של תוכנות מצד שלישי חלונות תהיה כמעט בלתי שמישה תוך שנה.תסרוק לוירוסים,תסרוק לתוכנות ריגול,תוריד CCLEANER ,תאחה את הדיסק,תוריד optimize memory ותחזור לפה עם שינוי.
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים המחשב עובד לאטכנס להפעלה - msconfig ותיראה מה מופעל לך כשהמחשב עולה! כניראה הבעיה שם תיבדוק ואם תיכול תביא לנו תמונה.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.