עבור לתוכן

דרוש נגן מקליט mp3+video נייד קומפקטי ואיכותי

Featured Replies

פורסם

hay guys

למזלי היתה לי אפשרות לבדוק באופן אישי 2 נגנים שאנשים מתלהבים מהם ,אולם התאכזבתי משניהם (בהתחשב במחיר המופקע שבו הם נימכרים בארץ)

iriver 340

איטי בטרוף , הנשמה יוצאת עד שהוא מגיב

חיסרון קריטי נוסף -רק 14 שעות עבודה (נכון שנתוני היצרן מדברים על 16 שעות אולם המציאות שונה .

בנוסף ה-otg (חיבור ה-usb להתקנים חיצוניים ,כמו מצלמות ) הוא רק במהירות 1.1 שזה אומר שלוקח חצי שעה להעביר 1giga של כרטיס sd

x5l

otg בעייתי עם הרבה מצלמות בשוק (בעיקר עם canon)

אם רוצים לחבר מיקרופון חיצוני חייבים לחבר מתאם מיוחד שמאריך את המכשיר בצורה קריטית ומסרבל את השימוש בו

והחמור מכול לאחר מספר חודשים המגעים בין המכשיר לבין המתאם מתרופפים ואיכות ההקלטה ניפגמת

שלא לדבר שהמתאם עלול ללכת לאיבוד וצריך להיסחב איתו במידה ורוצים להישתמש במיקרופון חיצוני

שני הנגנים מתיימרים לנגן סרטים אולם מחייבים לבצע המרות שנימשכות שעות על גבי שעות

מה שמוציא את החשק לגמרי להישתמש באופצייה הזאת

עבורי נגן מבוסס hd הוא קודם כול אמצעי גיבוי למצלמה דיגיטלית ( ולכן דרוש לי נגן עם יכולת מובנית לקרוא כרטיסי sd)

ולאחר מיכן אמצעי להקלטת הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני

חשוב שהנגן יהיה מסוגל לנגן xvid\divx בלי הצורך לבצע המרה קודם (כמו שמסוגלים לכך כול אותם מכשירי dvd שמוכרים ב-200שח בכול סופרמרקט

וגם להקליט וידיאו ל-xvid/divx

רצוי גם נגן שיש לו קליטת am ולא רק fm

היה נהדר גם אם היה נגן שמשדר החוצה את המוזיקה בזמן הניגון לאוזניות blue tooth או fm

וכמובן הקלטה ישירה מהרדיו

ברור לי שהסיכוי שאני אמצא נגן שמכיל את כול התכונות הנל קלוש , אבל אם אתם מכירים נגן ( בארץ או בחול ) שלפחות

עונה לדרישות העיקריות ,אנא תרשמו את הדגם כאן

פורסם

תישמע היתקשרו אלי מענק הווידאו ואמרו שתחזיר להם את הסרט שאתה חיי בו כי אין כזה נגן. [אולי עם תיתן ל CREATIVE\IRIVER מאה אלף שקל הם ייצרו בישבילך תנגן הזה.]

פורסם

אתה צריך נגן PMP כלשהו א בל הוא עדיין לא יספק את כל צרכיך

פורסם
otg בעייתי עם הרבה מצלמות בשוק (בעיקר עם canon

יצא עדכון קשוחה המאפשר תמיכה במצלמות של canon...

פורסם

א. כמעט ואין בכלל מכשירים שקולטים am (לא משדרים שם בכלל עיברית זה ערבית נראה לי).

ב. ההמרה בתוכנה שמקבלים עם הX5L לוקחת דקות ספורות לסרט באורך מלא !!! להמיר סירטון או קליפ יקח לך שנייה.

ג. אתה לא יכול להגיד שהמתאם מאריך את המכשיר בצורה קריטית כי רק לשם הטענה או חיבור למחשב וליין אין ואווט אתה צריך אותו (דיברת כלכך הבה על הקלטה ממיקרופון חיצוני....כמה אתה צריך את זה ? ? ? ) ברגע שאתה רק שומע אתה לא צריך שהוא יהיה מחובר, הוא גם לא כזה נורא ...הוא קטן וקל. למה שהמגעים יתרופפו מי זיבל לך תשכל בשטוייות ?!

ד. המכשיר קטן מבתמונות ונכנס בקלות לכיס הוא גם קל נורא.

ה. אתה יכו לקנות מהיבואן את המתאם אם הוא חס וחלילה יאבד לך.....זה לא סיפור יקר.

פורסם

דווקא שמעתי שאי אפשר לקנות אותו לחוד בארץ

פורסם
  • מחבר

תישמע היתקשרו אלי מענק הווידאו ואמרו שתחזיר להם את הסרט שאתה חיי בו כי אין כזה נגן. [אולי עם תיתן ל CREATIVE\IRIVER מאה אלף שקל הם ייצרו בישבילך תנגן הזה.]

כדי שתחזיר ומהר לענק הוידיאו את הסרט : Si-Nom על האדם הקדמון שבו אתה מככב בתפקיד הראשי

או במילים אחרות --אל תגיב בנושאים שאין לך שום מושג .

חברת archos הוציאה לשוק כבר לפני שנתיים נגנים שתומכים באופן מלא בהקלטה וניגון של קול ווידיאו --- gmini 400

ולאחרונה חברות נוספות ניכנסו לנישה הזאת, כמו mustec (הוציאה לשוק את h-140 ) וגם PuMP -חברה קוראינית הוציאה לשוק את

PMP1000

מחיר התחלתי כ-300$ (כ-2000שח בארץ).

ההתלבטות שלי היא באיזה נגן כדי לשים את הכסף

א. כמעט ואין בכלל מכשירים שקולטים am (לא משדרים שם בכלל עיברית  זה ערבית נראה לי).

ב. ההמרה בתוכנה שמקבלים עם הX5L לוקחת דקות ספורות לסרט באורך מלא !!! להמיר סירטון או קליפ יקח לך שנייה.

ג. אתה לא יכול להגיד שהמתאם מאריך את המכשיר בצורה קריטית כי רק לשם הטענה או חיבור למחשב וליין אין ואווט אתה צריך אותו (דיברת כלכך הבה על הקלטה ממיקרופון חיצוני....כמה אתה צריך את זה ? ? ? ) ברגע שאתה רק שומע אתה לא צריך שהוא יהיה מחובר, הוא גם לא כזה נורא ...הוא קטן וקל. למה שהמגעים יתרופפו מי זיבל לך תשכל בשטוייות ?!

ד. המכשיר קטן מבתמונות ונכנס בקלות לכיס הוא גם קל נורא.

bbc משדרים ב-1343 am

המתאם מאריך מאוד את המכשיר

המיקרופון החיצוני חיוני בייותר והוא הרבה יותר איכותי מהמיקרופון המובנה

והמגעים אכן מיתרופיים _בדומה למה שקורה עם ה-פלאפונים .

פורסם

כמו שאמרתי

אם לא מתאים לך הX5L אז תחכה לA2 שהוא אמור להיות מעולה

פורסם
  • מחבר

d-m-x

תודה

פורסם

אם דחוף לך נגן בזמן הקרוב אז תנסה להביא מארה"ב את הזן ויז'ן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים