פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים בפעם האחרונה אחרונה שהייתי אצל חבר שלי היה צריך לשלם כדי לראותהיה רק גיל חובב היה חינםובפעם האחרונה הv.o.d לא פעל כי היתה להם תקלה קשה
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים כשהWCW היה בערוץ 14(בחינם) ראיתי את זה. כשזה עבר ל5+ הפסקתי(אין לי תערוץ ואני לא הולך להזמין אותו בגלל סדרה אחת, זה סתם בזבוז).בAXN וערוץ 3 יש את הסדרות הכי טובות.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר בAXN יש את צוות לעינין שזה סידרה מצוינת אבל גם ישנה וגם הערוץ מוצף בשידורים חוזרים וגם ערוץ 3 שאמור להיות אחד מהערוצים המרכזים מוצף בשידורים חוזריםאחד הדברים המעצבנים ביותר בערוץ 3 זה שידור חוזר של טלנובלה בעם ב8 בערב איך שהיא ניגמרה וזה אמור להיות ערוץ שאמור להיתחרות בערוץ 2 ו10דרך אגב מה יש בYES בערוץ 3 ב8 בערב???
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אבל בספורט 5+ יש גם שידורים ישירים מליגת האלופות, ה NBA ובנוסף לזה יש WCW ישן, אבל זה מעניין אותי כי לא ראיתי WCW בזמנים שזה היה חדש לפני 7-8 שנים... היום למשל, גולדברג לקח את אליפות העולם של ה WCW שזה בעצם היה ב-29/07/1998 אבל באותה תקופה לא התעניינתי ב WCW ועכשיו התחלתי פתאום לראות קצת את השידורים האלה וזה לאט לאט שאב אותי...
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים רוב התוכניות הישראליות זה זבל. אישית אני לא אוהב כ"כ "ריאלטי" וכל שאר ירקות,פשוט מכור מדי לטעמי,במיוחד האבקות,אהבתי את זה עד לא מזמן,פשוט התדרדר ברמות מזעזעות.בכלל אני לא רואה הרבה טלוויזיה. עם אני כן רואה משהו,זה בעיקר אנימות,אבל להביא אנימות לישראל זה פשוט פשע,אין לי מילה אחרת,אסור לתת לילדים המפגרים בכיתה א' לחשוב שהם סופרמנים כי הם רואים אינויאשה,עם ערוץ הילדים מחריבים את נארוטו,אני טובע אותם חוטאים. לא ללכלך על בובספוג וזים,זה איכות נטו,אולי חלק מהסדרות היחידות בטלוייזיה שאני נהנה לראות,חבל שלא מביאים יותר פרקים של בובספוג.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר אני גם אוהב אנימות למרות שאני לא כבד בזה אני אוהב דברים מוכרים כמו דרגון בול Z וכאלה וגם הסידרות האלה מגיעות באיחור עצום אני די בטוחשהיצרנים של DBZ כבר יצרו איזה כמה סידרות חדשות מאז שהם הפסיקו ליצר את הDBZ והDB הדפוק שהיה החרי יש לך שמות של סידרות בסיגנוןשיש להם דיבוב באנגלית ????
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים ולהגנת החברות יש להגיד שהם הביאו כמה סדרות רכש איכותיות (במיוחד אקסטרה וויקאנד)אבל צריך להמשיך ולהביאולהפסיק עם החוצפה הזאת של להתחיל לשדר תוכנית ולהפסיק אותה אחרי עונה או שתיים!!!!!!!!! (המגן!!!(חוצפה!),סמאלוויל וכו)ולהפסיק לשדר תוכנית מושלמת כמו הסופרנוס ולהתיחס אליה כמו זבל ולשדר אותה באחד וחצי בלילה ביום שיש פשוט בושהתודה לאלוהים שיש את ערוץ עשר שהציל תתוכנית והביא תוכנייות רכש חדשותודבר אחרון זה בקשר לערוץ האנ.בי.איי שפשוט בושה שביטלו אותו ככה בגלל שהליגה העלתה קצת תמחיראנחנו משלמים לכם אותנו לא מעניין כמה אתה משלמים ולמי אנחנו רוצים לקבל מה שמגיע לנותודה
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים את האמת? הפסקתי לראות טלויזיה מזמן..זה סתם גועל נפש מה שהולך שם, סדרות של שקל שלא שוות אפילו צפייה ועוד שיא החוצפה שהם עוד דורשים ממך תשלום של 240 שקל לחודש על כל הערוצים חוץ מהזבל (לא שלא היתי קורא למה שהם נותנים מציאה)ועוד הם עושים טובה שהם שמים לך בחגים סרטים משנת 2004 או סרטים שראית פעם פעמיים..ככה אתה יכול להגיד "אה ראיתי תסרט הזה פעם סרט טוב"בנתיים עברתי לערוץ MTV וכל השאר..זה הדבר היחיד שמעניין...אה ורדיו גם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.