עבור לתוכן

לא נימאס לכם מהשידורים האחרונים של YES וHOT ?????

Featured Replies

פורסם

בפעם האחרונה אחרונה שהייתי אצל חבר שלי היה צריך לשלם כדי לראות

היה רק גיל חובב היה חינם

ובפעם האחרונה הv.o.d לא פעל כי היתה להם תקלה קשה

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשהWCW היה בערוץ 14(בחינם) ראיתי את זה. כשזה עבר ל5+ הפסקתי(אין לי תערוץ ואני לא הולך להזמין אותו בגלל סדרה אחת, זה סתם בזבוז).

בAXN וערוץ 3 יש את הסדרות הכי טובות.

פורסם
  • מחבר

בAXN יש את צוות לעינין שזה סידרה מצוינת אבל גם ישנה וגם הערוץ מוצף בשידורים חוזרים וגם ערוץ 3 שאמור להיות אחד מהערוצים המרכזים מוצף בשידורים חוזרים

אחד הדברים המעצבנים ביותר בערוץ 3 זה שידור חוזר של טלנובלה בעם ב8 בערב איך שהיא ניגמרה וזה אמור להיות ערוץ שאמור להיתחרות בערוץ 2 ו10

דרך אגב מה יש בYES בערוץ 3 ב8 בערב???

פורסם

אבל בספורט 5+ יש גם שידורים ישירים מליגת האלופות, ה NBA ובנוסף לזה יש WCW

ישן, אבל זה מעניין אותי כי לא ראיתי WCW בזמנים שזה היה חדש לפני 7-8 שנים...

היום למשל, גולדברג לקח את אליפות העולם של ה WCW :D

שזה בעצם היה ב-29/07/1998

אבל באותה תקופה לא התעניינתי ב WCW

ועכשיו התחלתי פתאום לראות קצת את השידורים האלה

וזה לאט לאט שאב אותי...

פורסם

רוב התוכניות הישראליות זה זבל.

אישית אני לא אוהב כ"כ "ריאלטי" וכל שאר ירקות,פשוט מכור מדי לטעמי,במיוחד האבקות,אהבתי את זה עד לא מזמן,פשוט התדרדר ברמות מזעזעות.בכלל אני לא רואה הרבה טלוויזיה.

עם אני כן רואה משהו,זה בעיקר אנימות,אבל להביא אנימות לישראל זה פשוט פשע,אין לי מילה אחרת,אסור לתת לילדים המפגרים בכיתה א' לחשוב שהם סופרמנים כי הם רואים אינויאשה,עם ערוץ הילדים מחריבים את נארוטו,אני טובע אותם :P חוטאים.

לא ללכלך על בובספוג וזים,זה איכות נטו,אולי חלק מהסדרות היחידות בטלוייזיה שאני נהנה לראות,חבל שלא מביאים יותר פרקים של בובספוג.

פורסם
  • מחבר

אני גם אוהב אנימות למרות שאני לא כבד בזה אני אוהב דברים מוכרים כמו דרגון בול Z וכאלה וגם הסידרות האלה מגיעות באיחור עצום אני די בטוח

שהיצרנים של DBZ כבר יצרו איזה כמה סידרות חדשות מאז שהם הפסיקו ליצר את הDBZ והDB הדפוק שהיה החרי יש לך שמות של סידרות בסיגנון

שיש להם דיבוב באנגלית ????

פורסם

ולהגנת החברות יש להגיד שהם הביאו כמה סדרות רכש איכותיות (במיוחד אקסטרה וויקאנד)

אבל צריך להמשיך ולהביא

ולהפסיק עם החוצפה הזאת של להתחיל לשדר תוכנית ולהפסיק אותה אחרי עונה או שתיים!!!!!!!!! (המגן!!!(חוצפה!),סמאלוויל וכו)

ולהפסיק לשדר תוכנית מושלמת כמו הסופרנוס ולהתיחס אליה כמו זבל ולשדר אותה באחד וחצי בלילה ביום שיש פשוט בושה

תודה לאלוהים שיש את ערוץ עשר שהציל תתוכנית והביא תוכנייות רכש חדשות

ודבר אחרון זה בקשר לערוץ האנ.בי.איי שפשוט בושה שביטלו אותו ככה בגלל שהליגה העלתה קצת תמחיר

אנחנו משלמים לכם אותנו לא מעניין כמה אתה משלמים ולמי אנחנו רוצים לקבל מה שמגיע לנו

תודה

פורסם

איזה באסה יש tna בפוקס ספורט עוד שעתיים ואין לי את הערוץ

:'(

פורסם

מה זה TNA?

פורסם

את האמת? הפסקתי לראות טלויזיה מזמן..זה סתם גועל נפש מה שהולך שם, סדרות של שקל שלא שוות אפילו צפייה ועוד שיא החוצפה שהם עוד דורשים ממך תשלום של 240 שקל לחודש על כל הערוצים חוץ מהזבל (לא שלא היתי קורא למה שהם נותנים מציאה)

ועוד הם עושים טובה שהם שמים לך בחגים סרטים משנת 2004 או סרטים שראית פעם פעמיים..ככה אתה יכול להגיד "אה ראיתי תסרט הזה פעם סרט טוב"

בנתיים עברתי לערוץ MTV וכל השאר..זה הדבר היחיד שמעניין...אה ורדיו גם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים