עבור לתוכן

לא נימאס לכם מהשידורים האחרונים של YES וHOT ?????

Featured Replies

פורסם

למעט סיינפלד ומשחקי כדורגל כל השאר לא מעניין כי הוא זבל ברמה.ערוצים רבים כל כך הם שמו ורק ירדו ברמה.

איפה התוכניות של שנות ה90 איפה..... :sleep:

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה התוכניות של שנות ה90 איפה..... :sleep:

משודרים בשידור חוזר בערוצים... על זה אנחנו בידיוק מדברים, תשים לב פעם הבאה. :smile1:

פורסם
  • מחבר

בקשר לכדורגל הליגה הישראלית בתשלום בשבת וזה ביכלל מעצבן כי שיש פעם ב3-4 שבועות מישחק טוב שיתן לכם 90 דקות של שידור טוב בשבת

שזה יום ביכלל זבל מיבחינת שידורים שמים את זה בתשלום (אני כמובן לא ישלם על ליגה ישראלית)אני ביגלל זה לא צופה בכדורגל חוץ מי הניבחרת

שעושה בונקר אפילו מול קבוצות של נגרים ומורים

ומי שאמר סידרות דרמה אז אני לא אוהב סידרות דרמה אבל גם הם ממוחזרות תיראה את פלורסטין או איך שקוראים לה בערוץ 3 סידרה ישנה שהחזירו אותה

בימקום לעשות סידרת מקור חדשה (הם מחויבים להפקות מקור)ויש עוד דוגמאות

פורסם

מי שציין פה האבקות, יש כל יום בשעה 17:00

בספורט 5+, יש WCW ובסופי השבוע יש WWE...

ככה שמהבחינה הזאת אני אישית מסודר.

מה שלדעתי לוקה בחסר בצורה משמעותית מלבד סדרות איכות

אלה גם שידורי הספורט שכיום נדרש לשלם על כל איזה משחק מסכן

בליגה האנגלית והכל פתאים נהיה pay per view...

דווקא שמעתי שבהוט יש איזה VOD ואומרים שזה ממש נחמד

כי יש מלא תוכניות במאגר ואפשר פשוט להזמין אותם הביתה באין

כסף.

פורסם

לא יודע אם מי דיברת אבל הVOD עולה כסף, הרבה כסף, כמו סרט מ-DVD BOX .

פורסם

לא משנה לאיזו תוכנית אתה רוצה לעשות VOD? גם אם זה גמר כוכב

נולד או משהו כזה?

רציתי גם להוסיף על העוול שנעשה לאוהדי ה NBA בארץ

שהיה ערוץ NBA שלם ועכשיו בגלל שחברות הלווין והכבלים

לא הגיעו להסדרים עם הערוץ הוא לא קיים בכלל בארץ.

פורסם

משודרים בשידור חוזר בערוצים... על זה אנחנו בידיוק מדברים, תשים לב פעם הבאה.   :smile1:

לא התכוונתי לשידורים החוזרים ,התכונתי שאין כבר סדרות איכותיות כמו שהיו ב90-במיוחד קומדיות.
פורסם

לא משנה לאיזו תוכנית אתה רוצה לעשות VOD? גם אם זה גמר כוכב

נולד או משהו כזה?

בטח שמשנה...

יש מלא תכנים שלא עולים כסף, ויש תכנים שכן עולים, בעיקרון רק הסרטים עולים כסף, רוב הסדרות בחינם, ישנם סדרות שדורשות מינוי מיוחד.

אבל שוב, רוב התכנים ב-VOD הם בחינם

פורסם

עד כמה שהבנתי הם שינו את זה ועכשיו הרוב המוחלט של התכנים הם בתשלום

פורסם

לא ממש. בדיוק עברתי ל-yes אז אני מאושר :)

רק קונאן אוברייאן עושה אותי שמח.

סדרות שאני אוהב אני מוריד ב-bittorent, לא צריך לחכות שזה יגיע לארץ (אם בכלל) ואני יכול לראות את זה בכל רגע שמתחשק לי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל WCW לא בידיוק קים (WWE קנו אותו ליפני כמה שנים ומיזגו אותו בWWE אותו דבר קרה גם לECW ) אז כל פרק שאתה רואה של WCW זה

ליפני כמה שנים חוץ מיבמיקרה שווינס מקמן יחליט לעשות איזה שידור מיוחד של WCW כמו שהיה לא מיזמן PFV של ECW חוץ מיזה השידורים של

הסדרות של WWE אמורים להיות שעתים עד כמה שאני זוכר ובכבלים זה שעה שזה אומר שחלק מהדברים אתה לא רואה דבר שפוגם בהנאה

בעינין HOT VOD הרעיון טוב אבל כמו שאמרו הדברים הבאמת טובים בתשלום ואין גם שם מספיק תוכן טוב

פורסם

יא קופים יש TNA בסטארוורלד

פורסם
  • מחבר

אנחנו קופים הTNA בסטארוורלד מגיע בכמה חודשים איחור גם הוא מקוצר וזות ליגה מאוד זניחה לאומת WWE ודבר נוסף תוסיף לזה תפירסומות

כל 10 דקות וזה לא בידיוק דבר כיף ליצפות בו הדבר היחיד שטוב בו זה שיש שידור אחד ב8 בערב בשבת ובשעה הזות בשבת כמו כל השבת אין דברים

מענינים בטלוויזיה בכל מיקרה לצערי אני לא עובד בשבת ובערב אחרי שאני חורש על המישחקים שיש לי ומבקר אנשים כאלו ואחרים אני נעלץ ליצפות בTNA

דרך אגב הכבלים אצלי אנלוגים אבל אני רואה ליפעמים HOT וYES אצל אחרים ואין הרבה הבדל גם שם הרבה שידורים חוזרים והרבה סידרות ישנות

פעם אפילו תPFV של הWWE (אז WWF ) שידרו פה בחינם היום אפילו בHOT VOD אין את זה וזה מוכיח לאיפה ירדנו כי הPFV של WWE תמיד היו יקרים מאוד

לחברות הכבלים יחסית לזמן שהם יצאו ומישהו הזכיר פה תמגן ואני זוכר שגם אותו הורידו ביגלל תקציב ואחזירו אותו בשידורים חוזרים בקיצור איפה התוכן?????

פורסם

איזה אפליות גם אני רוצה להיות קוף

מישהו רואה אנימל פלאנט? אבא שלי אוהב

פורסם

כל הסדרות שיש בVOD הם בחינם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים