פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים למעט סיינפלד ומשחקי כדורגל כל השאר לא מעניין כי הוא זבל ברמה.ערוצים רבים כל כך הם שמו ורק ירדו ברמה. איפה התוכניות של שנות ה90 איפה.....
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים איפה התוכניות של שנות ה90 איפה..... משודרים בשידור חוזר בערוצים... על זה אנחנו בידיוק מדברים, תשים לב פעם הבאה.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר בקשר לכדורגל הליגה הישראלית בתשלום בשבת וזה ביכלל מעצבן כי שיש פעם ב3-4 שבועות מישחק טוב שיתן לכם 90 דקות של שידור טוב בשבתשזה יום ביכלל זבל מיבחינת שידורים שמים את זה בתשלום (אני כמובן לא ישלם על ליגה ישראלית)אני ביגלל זה לא צופה בכדורגל חוץ מי הניבחרתשעושה בונקר אפילו מול קבוצות של נגרים ומורים ומי שאמר סידרות דרמה אז אני לא אוהב סידרות דרמה אבל גם הם ממוחזרות תיראה את פלורסטין או איך שקוראים לה בערוץ 3 סידרה ישנה שהחזירו אותהבימקום לעשות סידרת מקור חדשה (הם מחויבים להפקות מקור)ויש עוד דוגמאות
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מי שציין פה האבקות, יש כל יום בשעה 17:00בספורט 5+, יש WCW ובסופי השבוע יש WWE...ככה שמהבחינה הזאת אני אישית מסודר.מה שלדעתי לוקה בחסר בצורה משמעותית מלבד סדרות איכותאלה גם שידורי הספורט שכיום נדרש לשלם על כל איזה משחק מסכןבליגה האנגלית והכל פתאים נהיה pay per view...דווקא שמעתי שבהוט יש איזה VOD ואומרים שזה ממש נחמדכי יש מלא תוכניות במאגר ואפשר פשוט להזמין אותם הביתה באיןכסף.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים לא משנה לאיזו תוכנית אתה רוצה לעשות VOD? גם אם זה גמר כוכבנולד או משהו כזה?רציתי גם להוסיף על העוול שנעשה לאוהדי ה NBA בארץשהיה ערוץ NBA שלם ועכשיו בגלל שחברות הלווין והכבליםלא הגיעו להסדרים עם הערוץ הוא לא קיים בכלל בארץ.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים משודרים בשידור חוזר בערוצים... על זה אנחנו בידיוק מדברים, תשים לב פעם הבאה. לא התכוונתי לשידורים החוזרים ,התכונתי שאין כבר סדרות איכותיות כמו שהיו ב90-במיוחד קומדיות.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים לא משנה לאיזו תוכנית אתה רוצה לעשות VOD? גם אם זה גמר כוכבנולד או משהו כזה?בטח שמשנה...יש מלא תכנים שלא עולים כסף, ויש תכנים שכן עולים, בעיקרון רק הסרטים עולים כסף, רוב הסדרות בחינם, ישנם סדרות שדורשות מינוי מיוחד.אבל שוב, רוב התכנים ב-VOD הם בחינם
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים לא ממש. בדיוק עברתי ל-yes אז אני מאושר רק קונאן אוברייאן עושה אותי שמח. סדרות שאני אוהב אני מוריד ב-bittorent, לא צריך לחכות שזה יגיע לארץ (אם בכלל) ואני יכול לראות את זה בכל רגע שמתחשק לי.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר קודם כל WCW לא בידיוק קים (WWE קנו אותו ליפני כמה שנים ומיזגו אותו בWWE אותו דבר קרה גם לECW ) אז כל פרק שאתה רואה של WCW זהליפני כמה שנים חוץ מיבמיקרה שווינס מקמן יחליט לעשות איזה שידור מיוחד של WCW כמו שהיה לא מיזמן PFV של ECW חוץ מיזה השידורים שלהסדרות של WWE אמורים להיות שעתים עד כמה שאני זוכר ובכבלים זה שעה שזה אומר שחלק מהדברים אתה לא רואה דבר שפוגם בהנאה בעינין HOT VOD הרעיון טוב אבל כמו שאמרו הדברים הבאמת טובים בתשלום ואין גם שם מספיק תוכן טוב
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר אנחנו קופים הTNA בסטארוורלד מגיע בכמה חודשים איחור גם הוא מקוצר וזות ליגה מאוד זניחה לאומת WWE ודבר נוסף תוסיף לזה תפירסומותכל 10 דקות וזה לא בידיוק דבר כיף ליצפות בו הדבר היחיד שטוב בו זה שיש שידור אחד ב8 בערב בשבת ובשעה הזות בשבת כמו כל השבת אין דבריםמענינים בטלוויזיה בכל מיקרה לצערי אני לא עובד בשבת ובערב אחרי שאני חורש על המישחקים שיש לי ומבקר אנשים כאלו ואחרים אני נעלץ ליצפות בTNAדרך אגב הכבלים אצלי אנלוגים אבל אני רואה ליפעמים HOT וYES אצל אחרים ואין הרבה הבדל גם שם הרבה שידורים חוזרים והרבה סידרות ישנותפעם אפילו תPFV של הWWE (אז WWF ) שידרו פה בחינם היום אפילו בHOT VOD אין את זה וזה מוכיח לאיפה ירדנו כי הPFV של WWE תמיד היו יקרים מאודלחברות הכבלים יחסית לזמן שהם יצאו ומישהו הזכיר פה תמגן ואני זוכר שגם אותו הורידו ביגלל תקציב ואחזירו אותו בשידורים חוזרים בקיצור איפה התוכן?????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.