עבור לתוכן

לא נימאס לכם מהשידורים האחרונים של YES וHOT ?????

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל

לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה

או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה

אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף

בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות

אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריאלטי(בימיוחד ישראלי)\דרמות\תוכניות אירוח וכו

ה וגם הדבר הגרוע ביותר לבחור צעיר אודטה או איך שקוראים לה השידורים של היום מזכירים לי את טכס החניכה בנשואים פלוס "ללא נשים" שצריכים ליצפות

בסדרות גרועות מה דעתכם?????

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל

לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה

או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה

אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה  WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף

בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות

אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריאלטי(בימיוחד ישראלי)\דרמות\תוכניות אירוח וכו

ה וגם הדבר הגרוע ביותר לבחור צעיר אודטה או איך שקוראים לה השידורים של היום מזכירים לי את טכס החניכה בנשואים פלוס "ללא נשים" שצריכים ליצפות

בסדרות גרועות מה דעתכם?????

הטלויזיה מתדרדרת, זה ידוע. ממחזרים הרבה תכנים, ובקושי משקיעים.

אם זה היה תלוי בי, אני כבר הייתי מתנתק, אני כמעט ולא רואים תכנים מהטלויזיה, רוב התכנים שאני רואה (ושומע) הם מהאינטרנט, אם זה סרטים, אם זה סדרות מחו"ל, אני מסודר לי. :D

הכבלים אצלנו בבית רק בשביל אחי הקטן ואחותי הגדולה, משום מה הם אוהבים את הזבל שמציעים להם. (אל תשאלו אותי למה ::) )

פורסם

אני בכלל לא רואה טלוויזיה למעט כמה תוכניות ששוות צפייה -

1.ארץ נהדרת (אולי גם קצת משחק מכור)

2.מופע שנות ה-70

3. TechTv בזמנו ולעיתים גם Discovery Science.

כל שאר התוכניות שאני מכיר או ראיתי פשוט זבל טהור.

פורסם

אני כבר כמעט שנתיים רואה פעם בשבוע סיינפלד ולא יותר. הייתה לי טלוויזיה בחדר, הוצאתי אותה כי היא סתם תפסה מקום.

עכשיו בזמן האחרון אני רואה LOST (טוב לא בזמן האחרון, מהפרק החמישי של זה בערך).

וזהו, לא יותר מזה.

מדי פעם אני רואה פוקימון (xD) עם האחים שלי כשממש משעמם לי. xD

פורסם

בלו סקיי למה אתה מצטט?! דיי ברור למי אתה פונה גם ללא הציטוט :kopfpatsch:

ולנושא, HOT ו-YES כבר מזמן הפסיקו להיות מעניינים.

פעם יכלתי לראות ביפ כל היום עם סימפסון פיני הגדול החטא ועונשו מופעים מקאמל קומדי קלאב ועוד...

היום אין מה לראות שם, פרשתי ל-MTV BASE.

פורסם

אני כבר כמעט שנתיים רואה פעם בשבוע סיינפלד ולא יותר. הייתה לי טלוויזיה בחדר, הוצאתי אותה כי היא סתם תפסה מקום.

עכשיו בזמן האחרון אני רואה LOST (טוב לא בזמן האחרון, מהפרק החמישי של זה בערך).

וזהו, לא יותר מזה.

מדי פעם אני רואה פוקימון (xD) עם האחים שלי כשממש משעמם לי. xD

מה אתה צוחק? אתה לא בגיל הזה שרואים פוקימון?

פורסם

בלו סקיי למה אתה מצטט?! דיי ברור למי אתה פונה גם ללא הציטוט  :kopfpatsch:

תבין שאני עושה את זה באופן אינסטינקטיבי... אני יודע שמבינים למה אני מתכוון. :bash:

פורסם

בלו בלו, תפסיק לצטט כל הודעה מעליך!

פורסם

ולנושא, HOT ו-YES כבר מזמן הפסיקו להיות מעניינים.

פעם יכלתי לראות ביפ כל היום עם סימפסון פיני הגדול החטא ועונשו מופעים מקאמל קומדי קלאב ועוד...

היום אין מה לראות שם, פרשתי ל-MTV BASE.

למה, דווקא ביפ עדיין מעניין, למעשה בין הערוצים המעניינים היחידים שנשארו בטלויזיה...

פורסם

Bluesky - אתה הרווחת בזה הרגע הרחקה של שבוע מהפורום.

כבר ביקשו ממך מס' רב של פעמים להפסיק עם הציטוט הזה, ואתה לא הפסקת.

אסור לצטט הודעה אחת מעלייך. נקודה.

עכשיו תחזרו לנושא הדיון.

פורסם
  • מחבר

אז יש הרבה כמוני טוב לדעת רק שתידעו שבארצות הברית יש הרבה סידרות טובות כמו המגן\ WWE והרבה קומדיות וסידרות פעולה חדשות

הם גם קיבלו את דרגון בול Z שנים ליפני שהפרק הראשון  הגיעה לישראל חברות הכבלים צריכים ליראות את זה כי שיהיה לי כסף לדירה קשה לי להאמין שאני יתחבר לכבלים או לYES במצב הזה עדיף לעשות מנוי לסיפרית ווידיאו ולהוריד מה שצריך מאשר ליראות תבזזים הנפולים של יעל בר זוהר או לישמוע תחוכמת חיים

של אנשים כמו רוני סופרסטר או עופר שכטר באיזה תוכנית אירוח משעממת באמריקה יש תחרות אמיתית למשל חברת כבלים מסוימת קנתה תשידורים של WWE

לכמה שנים באמריקה בארץ קונים לך דברים כמו יצפן שכבר כמה שנים כבר לא מצחיק (צריך לחזור לעשות מופעים אים סוויסה)

פורסם

בארצות הברית יש הרבה סידרות טובות כמו המגן

זה גם יש בארץ

אמנם באיחור של כמה עונות אבל אי אפשר להגיד שהחומר לא מגיע

פורסם

אולי תגידו את זה לאלה שצופים בחרא של ערוץ 2 וחברות הכבלים והלווין.

התוכנית עם נינט (לא יודעים איך קוראים לה) בערוץ הסרטים הישראלי משכה כל כך הרבה תשומת לב ללוין והייטינג שלה היה כל כך מטורף עד שהם היו חייבים לעשות עונה שניה.

אנשים מעדיפים את הזבל שבערוץ 2 על סדרות איכותיות יותר כמו עקרות בית נואשות וסדרות דרמה.

אנחנו עם של מפגרים מה אפשר לעשות.

פורסם

פחח אני בכלל לא יודע איך מדליקים אותה אחותי הקטנה רואה לפני בית ספר בוב ספוג אז אני מצתרף עליה לא יותר מזה חחחח... (אל תחשבו שאני תינוק פשוט הסרט המצוייר הזה קורע אותי) :smile1:

פורסם

בובספוג זה איכות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים