פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אנשים אני צריך עזרה!קניתי כרטיס PCI USB CARD על מנת להוסיף לעצמי 2 חיבורי USB נוספים.הבעיה היא שווינדוס (XP) לא מוצא אותו.הוא בא בלי דרייברים בגלל שמערכת ההפעלה אמורה למצוא אותו.הכרטיס הוא של חברת SIIGוהמודל הוא JU-P20012 אנשים בבקשה תעזרו לי כי זה הורג אותי!
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מוזר מאוד, באתר החברה רשום כי הדרייבר מובנה בתוך מערכת ההפעלה...אממ, חיברת אותו נכון?
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים תוודע שהכרטיס מוכנס היטב לסלוט הPCI , ואם זה לא מוצא אז תעשה חיפוש חומרה (ADD NEW HARDWARE)
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר עשיתי חיפוש חומרה והוא לא מצא כלוםניסיתי גם בחברות של ה windows (בהצג את כול הדרייברים) ואין שם את החברה SIIG אבל כתוב שם שעם ה resource disk available אז הווינדוס אמור למצוא אותו, יש לי את דיסק ההתקנה אבל איך אני מתקין דרייברים ממנו?
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אתה מודע לעובדה שיתכן ונפלת על כרטיס פגום ? הוא כנראה לקוי / שרוף או משהו בסגנון... היה לי פעם קטע עם כרטיס סקזי שאמור להיות מותקן בכל מערכת מחלונות 98 ומעלה והוא לא עבד בכל זאת. תנסה אולי חריץ PCI אחר לפני שחורצים את גורלו של הכרטיס האומלל.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים ז ה USB1.1 או 2.0?וינדוס הגיב בכלל לכרטיס עם הודעה על חומרה חדשה או התעלם ממנו לחלוטין?נוסף איזה מכשיר ברשימת ה IRQ בזמן העליה של המחשב? (תצטרך להשוות עם הכרטיס בפנים ובחוץ).
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר אנשים הבעיה נפתרה הייתה לי בעיה בחיבור ה PCI (תודה GIL) אבל עכשיו יש בעיה חדשה, מה זה אומר לגבי חיבור ה PCI.ממה ששמתי לב הכרטיס פשוט לא יכול להיכנס עד הסוף כך גם כרטיסים אחרים
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר אז זהוא שכלום!פשוט שמתי לב שכניסת הPCI כשהוא לא עבד הוא נכנס (ככה חשבתי)אבל בכניסת הPCI שהוא כן עבד הוא באמת נכנס עד הסוף ומרגישיםשמה לא, פעם ראשונה שזה קורא לי...
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים מחבר חברים יקרים יש לי שוב פעם בעיה,עכשיו הכרטיס לא עובד! אני לא יודע מה קרה אבל הוא פשוט נעלם מהרשימות של WINDOWS ושוב מכשיר USB שאני מחבר אליו לא עובד.ניסיתי כרטיס אחר כמו מודם או כרטיס SCASI והם כן עובדים ואין שום בעיה, ניסית חריץ PCI אחר ושוב אותו המקרה כרטיס ה USB לא עובד אבל שאר הכרטיסים עובדים.אני כמעט בטוח שהבעיה היא בכרטיס, אבל הוא עבד לי !למה זה קורה?
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים מחבר כותבים SCSI ולא SCASI.אני בבעיה אמיתית וכול מה שאתה יכול זה לתקן לי את הSPELLING?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.