עבור לתוכן

[שאלה] בקשר לשידרוג חומרה כנסו בבקשה..

Featured Replies

פורסם

שמעו אני רוצה לשדרג משהו כדי לקבל יותר מהירות במשחקים

אז מה עדיף לי לשדרג בשביל לקבל יותר מהירות במשחקים?

מעבד או כרטיס מסך?

אני לא יכול לקנות שתיהם כי אין לי ממש תקציב אני יכול או זה או זה!!!

את המפרט הקיים אתם יכולים לראות למטה בחתימה!!!

פורסם

בכלליות הכרטי סמסך.

מה התקציב?

פורסם

את שניהם אתה צריך לשדרג - הסלרון הישן לא יריץ לך משחקים חדשים בצורה נורמלית וכך גם הכרטיס מסך הגרוע הזה.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון איזה 800 שקל

אבל אם אני ילך על מעבד אז אני יוכל לקנות את המעבד ב1000 =/

אבל מה לעשות אני לא רוצה לקחת מההורים כסף :|

פורסם

אתה פה בדילמה קשה.

לא מומלץ לשדרג את המעבד על המערכת הזאת כי זה ידרוש ממך לקנות מעבד לא כזה חדש ולא הכי מומלץ למערכות גיימרים עתידיות, עדיף לחכות לצבור כסף ולשדרג הכל עם הלוח אם וזה...

מצד שני, אם אתה קונה כרטיס מסך חדש ב800-1000 שקל אתה תיהיה חייב AGP למערכת שלך, ואז זה יגביל את השדרוג העתידי למערכת שכוללת AGP ולא PCIE.

בקיצור שניהם יתנו לך שיפור, שדרוג כרטיס מסך יתן לך שיפור שיותר נראה לעין כמובן אם אתה משחק משחקים.

אבל עם זאת הם גם יגבילו לך שדרוג עתידי למערכת משוכללת.

החלטה שלך (:

אני הייתי ממליץ אם כבר דחוף לך לשדרג, לקחת כרטיס מסך ולעשות אוברקלוק נאה למעבד, הוא מסוגל לסחוב את זה, השאלה אם הלוח אם יזרום איתו....

פורסם
  • מחבר

אתה פה בדילמה קשה.

לא מומלץ לשדרג את המעבד על המערכת הזאת כי זה ידרוש ממך לקנות מעבד לא כזה חדש ולא הכי מומלץ למערכות גיימרים עתידיות, עדיף לחכות לצבור כסף ולשדרג הכל עם הלוח אם וזה...

מצד שני, אם אתה קונה כרטיס מסך חדש ב800-1000 שקל אתה תיהיה חייב AGP למערכת שלך, ואז זה יגביל את השדרוג העתידי למערכת שכוללת AGP ולא PCIE.

בקיצור שניהם יתנו לך שיפור, שדרוג כרטיס מסך יתן לך שיפור שיותר נראה לעין כמובן אם אתה משחק משחקים.

אבל עם זאת הם גם יגבילו לך שדרוג עתידי למערכת משוכללת.

החלטה שלך (:

אני הייתי ממליץ אם כבר דחוף לך לשדרג, לקחת כרטיס מסך ולעשות אוברקלוק נאה למעבד, הוא מסוגל לסחוב את זה, השאלה אם הלוח אם יזרום איתו....

סבבה גבר תודה

זה גם מה שאני חשבתי לדבי המעבד והלוח אם

נראה אולי אני יקנה אחד חדש וזהו :|

פורסם

שוב, שדרוג לוח בלבד יהיה מטופש כי אתה שוב תתקע עם סוקט 478 וAGP.

המטרה שלך זה להתקדם לPCIE ולסוקטים החדשים (סוקט T לאינטל ו939 ל-AMD, כרגע כמובן, אם השדרוג שלך יהיה בעתיד היותר רחוק אז כמובן שאולי ישתלם לך ללכת על דברים חדשים יותר, אבל זה המצב העכשווי :))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים