פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים שלום יש לי זיכרונות טוינמוס טויסטר עם תזמונים של 2-2-2-5 ורציתי לדעת איך להגדיר אותם בביוס כי בביוס יש הרבה הגדרות שקשורות לזה ופעמיים הייתי צריך לאפס את הביוס
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אני לא ממש מכיר את הזכרונות האלה אבל אם הם מגיעם בסטוק (מהמפעל/חברה) בתזמונים האלה אז הברירת מחדל של הביוס תהיה התזמונים האלה (במידה וההגדות של הזכרנות בביוס הם על AUTO).. אם זה לא התיזמונים המוצהריים מהיצרן ואתה רוצה בכול אופן לשחק איתם קצת אז אל תתייחס לכול השאר רק לארבע הראשונים (מה CL והלאה)..
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר הם כן התזמונים המוצהרים אבל הם לא מגיעים ככהגם באתר שלהם רשום שצריך לבחור בידני ולהגדיר
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים הבחור שאל איך מגדירים ב-BIOS ולכן העיצות שלכם לא במקום.למקושש הקושיות - תרשום איזה לוח אם יש לך ויוכלו לעזור לך הרבה יותר טוב.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר זה בדיוק בעניין אני לא יודע איך להגדיר בגלל שזה שונה קצת מאיך שהם רשמו באתר שלהםלוח: ASUS A8N-E REVISION 2 (ד.א. לוח מצויין והמאורר של הציפסט הוחלף)זם הביוס של פיניקס
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים כנס למתקדם (ADVANECD) בביוס (התמונה הראשונה) ושאם יש משהו שנקרא DRAM CONFIGURATION ושם כבר אם זה על AUTO או משהו תשנה את זה ואז יפתחו לך האופציות של הזיכרון (התמונה שניה). הנה שתי תמונות שתדע בערך [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר אני יודע איך מגיעים לשם אבל אצלי זה לא כמו אצלך אצלי זה יותר מסובך האופציות שבמסך של ההגדרות זיכרון
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מה יותר מסובך עשיתי חיפוש ללוח שלך ואלה התמונות שעלו לי (זאת אומרת שזה אמור +- להיראות אצלך ככה) ואם לא אז תביא צילום מסך או תפרט קצת יותר מה האופציות ונוכל לעזור לך
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים סתם לידע כללי אפשר לצלם מסך גם בעזרת מצלמה ככה שלא ממש התכוונתי לכפתור של הPRINT SCREEN (כי אי אפשר להשתמש בו לפני הווינדוס) ומקסימום תתאר ותרשום איזה אופציות מופיעות לך ונכוון אותך כבר (נסתדר איך שהוא אני מאמין)
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר אוקיי אז זה מה שיש לי בביוס:cas lantency (tcl)min ras active time(tras)ras to cas delay(trcd)row precharge time(trp)row cycle time(trc)row refresh cyc time(trfc)read to write time(trwt)write recovery time(twr)1t/2t memory timing
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.