פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים יש לי את המארז soprano של טרמלטק ואני רוצה לקנות בקר של מאוורריםעכשיו יש את הבעיה למארזים עם דלתות שאחרי שמתקינים בקר עם כפתורים גדוליםאז הדלת של המארז לא נסגרת וזאת תיהיה בעיה עכשיו אני רוצה לדעת אם יש מספיק מרווח בין הדלת לכונן ככה שהיא תוכל להיסגר כמו שצריך?תודה
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אני חושב שכן תהיה בעיה... כי כמו שאתה יכול ליראות כאן בתמונה, הדלת של המארז הולכת בצורה של גל שנצמד יותר לחלק הקדמי של הפאנל... ותהיה בעיה עם כפתורים גדולים (אם חשבת על פאנל כזה המארז לא יסגר ותצטרך מארז כמו משהו בסגנון שבתמונה)
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר אוקי אז נראה לי שאני ילך על הפאנל החדש של טרמלטק שהוא דיגיטלי ושטוחhardcano13 הוא נראה לי הכי מתאים.למרות שהוא מאוד יקר אבל לא מצאתי פאנל אחר שגם יפה ומביא אפשרויות כמו לראות טמםרטורה ומהירות של מאווררועוד מצב אוטומתי אז אני ילך עליואם יש לך המלצות לאחרים אז תגיד לי תודה
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים האמת היא שאם היום הייתי צריך ליקנות HARDCANO הייתי הולך על ה13... הייתה עליו ביקורת פה באתר אתה יכול ליקרוא עליו הוא מעולה
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר כן קראתי אותה ויש לו גם את החיבורים של הכרטיסי זיכרון ומצב אוטומטי וגם הוא יפה כמובןרק חבל זהוא יקר קצת בסביבות ה360 שקלתגיד לא תיהיה בעיה של חוטים במארז כי צריך לפזר מלא חוטים בשביל המאוורריםוהחיישני טמפרטורה
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים לך על הhardcano13 הוא הכי מתאים (מבחינת כפתורים/סגירה של המארז וכו) יש עליו ביקורות סבבה והרבה אופציות (אומנם המחיר גבוה אבל כמו שאמרת הוא הכי מתאים שמצאת).. אולי תצטרך קצת לסדר תחוטים וכו אבל לא צריכה להיות בעיה רצינית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.