פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים שלום.יש לי בעיה קטנה בוינדוס...ראיתי מדריך ל Recovery console של וינדוס וזה היה אמור להתקין מחדש את קבצי וינדוס... לא ראיתי הבדל ממש ועכשיו אחרי המדריךכאשר אני מפעיל מחדש את המחשב עולה לי 3 אופציות בחירה של וינדוס, יש את הרגיל שזה ההתקנה הראשונה שעשיתי שזה מה שאני רוצה שיעלהועוד 2 בשמות אחרים... איך אני יכול למחוק אותם כדי שלא תעלה לי הבחירה הזאת והמחשב יטען את וינדוס הרגיל לבד?תודה...
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים התחל-> msconfigתכנס ללשונית BOOT.INIאמורה להיות שם אופציה לבדיקת נתיבים של הווינדוסאם זה לא עוזר צריך לערוך את הקובץ ידניתותשנה את הכותרת שתהיה אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר אין לי שם אופציה למחיקת השורות שלא נחוצות.. אני צריך לערוך את הקובץ ידנית....לא מצאתי אותו בחיפוש יש לך מושג איפה הוא נמצא?תודה!
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים הקובץ הוא קובץ מוסתר במחיצה הראשונה של הדיסקהאופציה לא אמורה להיות למחוקצריכה להיות אופציה בסגנון "בדוק מחדש נתיבים" או משהו דומה, כרגע אני לא על ווינדוס XP ולא זוכר בעל פהאם אתה לא מוצא תביא תמונה של החלון הזה ואנסה לראות
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר כן ראיתי את האופציה הזאת ולחצתי ורשום שכל הנתיבים בסדר...מה זה אומר במחיצה הראשונה של הדיסק? אתה מתכוון למחיצות כמו c וd...?
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים OR, right click on "My Computer", "Properties", "Advanced" tab, click on "Settings" under "Startup and Recovery", now either uncheck the "Time to display list of operating systems", or click on "Edit" and manually remvove unneeded lines (make sure you leave the windows line alone)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.