פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים תראו איזה דף קפץ לי באמצע הדפדוף של התרד הזה (נשבע לכם) [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים נגן מדהים למי צריך רק MP3 אבל חבל ששוב אפל מוציאה מוצר לא מוגמר לשוק אם זה היה הבטריה בהתחלה ובעיות אחרות עם הנגנים עכשיוהשירטות על המסך... חבל... לא יכלו לצפות את המסך בחומר נגד שירטות איזה קמצנות...
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אני לא מבין על מה אתם מתלוננים,מה הבעיה לקנות כיסוי סיליקון ב39 שקל ולגמור את הסיפור,זה שמסך שלא נשרט לא פוגם באיכות הנגן..........הוא עדיין ישאר קטן וקמפקטי(ושקסי :-* )
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מה שלא תגידו , הanal probe שולט ... גם קטן , גם לא נשרט , גם ניתן לשלוט עליו עם יד עטופה בגבס , והוא אפילו DOK ... :o תראו לי עוד נגן אחד שמסוגל לעשות את כל זה , ועוד בלי שישרט לו המסך !
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים זאת בדיוק הסיבה לקנות את האת החפירה הארור .... אין מסך , אין מה שישרט , הכי טוב ! כשיהיה לך את האת חפירה הזה תבין עד כמה הוא לא את חפירה אלא נגן הכי טוב שיש היום בשוק והרבה יותר טוב מהנאנו המסכן תראו איזה דף קפץ לי באמצע הדפדוף של התרד הזה (נשבע לכם) אתה חושב שזה אמיתי? מי הדפוק שיחלק אותם ככה סתם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.