פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר זה אומר שאם יש משחק ששוקל 1GB והוא לא יכנס בדיסק רגיל של 700 הוא יכנס בדיסק של דיוידי? אבל בשביל שיהיה לי אפשרות לצרוב את המשחק לדיסק אני חייב בשביל זה את הצורב דיוידי? תקן אותי עם אני טועה
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים זה אומר שאם יש משחק ששוקל 1GB והוא לא יכנס בדיסק רגיל של 700 הוא יכנס בדיסק של דיוידי? אבל בשביל שיהיה לי אפשרות לצרוב את המשחק לדיסק אני חייב בשביל זה את הצורב דיוידי? תקן אותי עם אני טועה בידיוק
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר אממ ועם אני צורס סרט לא גדול במיוחד על דיסק של DVD עם צורב DVD הוא יעבוד בדיוידי בלי שאני ישנה לו את הסימות לsvcd?
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אתה לא יכול פשוט לשנות את הסיומת, אתה צריך להמיר..SVCD בד"כ מגיע מותאם לדיסקים רגילים ולא ל-DVD (עדיין צורב DVD יכול לצרוב גם דיסקים רגילים).אבל אם ה-DVD בסלון שלך קורא גם DIVX תוכל להכניס לדוגמא מספר סרטים על דיסק אחד של DVD (שכיום הנפח הפופלרי של המדיות הוא 4.5GB)
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר תגידו לי רגע אחים שלי סתכלו את הדיסק קשיח הזה הוא טוב?WESTERN DIGITAL 160GB 7200 8MB WD1600JB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.