פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אי-אפשר להבין מה אתה רוצה לפי הכותרת הזאת. אז תשנה אותה ל"צריך מדריך לחיבור חלקים ללוח אם" או משהו כזה.עכשיו בקשר למדריך אני חושב שלPC-Spot היה אחד כזה, אבל האתר לא עובד עכשיו.לחבר חלקים זה לא קשה בכלל, אבל אם יש לך ספקות תשאל פה ויענו לך -עדיף להיות זהיר מאשר לשרוף משהו.בהצלחה.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר רוב החלקים אני יודע לחבר אבל אני לא רוצה סתם כי אני שחחתיטוב עם יש למישהו פה תנו
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים דווקא כן עובדhttp://www.pcspot.co.il/guides/assembly1.phpאבל תשנה כותרת!
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אתם יכולים להסביר איך מחברים אותו לא הבנתי במדריך (יש לי חיבור AGP)
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים לוקחים את הכרטיס ודוחפים לחריץ ועוד משהו קטן יש צופציק (מעין סוגר כזה)..כזה בצד שמאל של החריץ של הAGP אז לפני שאתה "דוחף" תכרטיס תוודא שהזזת אותו לצד (צד ימין) כי אחרת הכרטיס לא יכנס לך (אני יודע שצריך להיות טמ.. בשביל לא להבחין אבל בכול זאת)..
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים איזה צ'ופצ'יקכולם אומרים שיש משהו ואני בחיים שלי לא ראיתי משהו כזה שצריך להוזיז כדי שיכנס
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מה זה כדי לתפוס את אחותי על חם מנסה לגנוב לי את הכרטיס מסך באמצע הלילה ושהיא עושה רעשים שהיא לא קולטת שיש משהו שצריך להוזיז?
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מה זה כדי לתפוס את אחותי על חם מנסה לגנוב לי את הכרטיס מסך באמצע הלילה ושהיא עושה רעשים שהיא לא קולטת שיש משהו שצריך להוזיז? תתקשר מיד למשטרה!! זה מיועד כדי שהכרטיס מסך לא יברח מהמקום עם הרעידות שלו ושל המחשב היום הכרטיסים יותר ויותר כבדים בגלל הקירור שלהם ואם הם יברחו יכול להגרם נזק ממשי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.