פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים היי, ביצעתי חיפוש ומצאתי כמה דברים, הבנתי את הרעיון הכללי, אך יצאו דגמים חדשים, וגם לא הכל ענה לי.אני אשמח אם תוכלו לתת לי לפחות 2-3 דגמים בסדר גודל מחיר הזה, אבל שעדיין באיכות טוב, אני יודע שהתקציב נמוך אבל זה מה שיש... ולא אין אפשרות לחסוך עוד קצת..אגב, אם תוכלו להוסיף ליד כל המצלמה, האם למצלמה הזו ספציפית יש כיסוי שמאפשר כניסה איתה למים, זה יהיה מעולה!אם צריך איזהשהם פרטים נוספים, תגידו.תודה מראש, תום.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר יש קייס אוניברסלי או משהו בסיגנון? כי זה דבר ששימושי גם למצלמות אחרות.. בכל מקרה, יש הצעה לגבי המצלמה?
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים יש קייס אוניברסלי או משהו בסיגנון? כי זה דבר ששימושי גם למצלמות אחרות.. בכל מקרה, יש הצעה לגבי המצלמה? אוניברסלי? מה פתאום, כל חברה רוצה שיקנו את המצלמה שלה ושהיא תתאים לקייס האישי שלה ובין השאר כל מצלמה/דגם נראה אחרת כך שאי אפשר : לגבי המצלמה, אתה רוצה לכלול בתקציב גם כרטיס זיכרון, מטען+סוללות ?
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר אוקיי, הבנתי, ירד מהפרק כרגע, תודה.לא, רק מצלמה נטו.אם אפשר בצד מחירים של הכרטיסים+מטען+בטריות זה יהיה מעולה.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אתה יכול לקנות את השקיות השקופות שאטומות למים ולשים בתוך זה את המצלמה...
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אתה יכול לקנות את השקיות השקופות שאטומות למים ולשים בתוך זה את המצלמה...הן יפוצצו מעומק הצלילה.... זה יותר לצילום בגשם...
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים עשיתי חור לעדשה וגם המצלמה הייתה מתחת לקרטון ששמתי כדי להגן מגשם ישיר 8)
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים בין השאר השקיות מורידות את איכות התמונה ברור שזה מוריד... עד איזה עומק זה יכול להגיע?
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים לא מומלץ לשים בשקית, אתה ממש לא יודע מה יקרה אם (בעצם אתה כן יודע - המצלמה תלך "ביי ביי" [זה נשמע יותר טוב באנגלית ] ) ;D
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אני מסכים שזה מסכן את המצלמה כי אם השקית מתפוצצת מהלחץ אז הלכה המצלמהאבל לעומק סביר אפשר להכניס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.