עבור לתוכן

מחשב נייד עבור משחקים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק שיתאים למשחקים (DOOM 3 , FAR CRY וכו').

אני לא מבין גדול בתחום - אז ממש אין לי מושג איך לגשת למלאכת החיפוש.

איזה המלצות אתם יכולים לתת לי ?(גם ברמת המפרט וגם ברמת התקציב שלדעתכם צריך להשקיע בנושא).

אני יודע שבדרך כלל לא ממומלץ לצפות ממחשב נייד שיסחוב את המשחקים הללו - אבל אני נוסע הרבה ולכן הניידות מאוד חשובה לי.

תודה מראש,

רם

פורסם

מילה אחת: כסף.

אם יש לך תקציב מכובד ( מעל 10K) תוכל למצוא את מבוקשך בלי בעיה.

הבעיה היחידה שמחשב נייד עם ביצועים כאלו גם יצרוך יותר סוללה ומן הסתם ישקול גם יותר, ואם הניידות מאוד חשובה לך אז זאת טיפה בעיה.

ואם אתה מאוד אמיד: http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-PCLaptop&DB135476=165074

בהצלחה.

פורסם

בכסף שאתה תקנה מחשב כמו שאתה רוצה (וזה לא פחות מ15K)..

אתה יכול לקנות מחשב נייח שיחזיק לך הרבה הרבה הרבה זמן :smile1:

וגם אם קנית אחד כזה (מחשב נייד) כמו שרצית תלך עם גנרטור לכול מקום שתלך

כי החיי סוללה שלו לא יהיו ארוכים זה בטוח (בין 2-4 אולי 5 בלחץ).. :screwy:

והשאלה הגדולה לא חבל על הכסף????

:smile1::screwy::smile1::screwy:

פורסם

this is new model for Israel but i have played with this one for about month

great build quality,amazing screen,very fast and finaly great price for this type of units

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=370514

פורסם

נייד למשחקים זה בזבוז.

אם תבחר באלינוור תוכל אמנם להחליף כרטיס מסך לכרטיס מסך אחר בבוא הזמן, אבל המעבד והזיכרונות ישארו.

ואם מחשב נייד יכול למשוך עד 8 שעות מחשב למשחקים יכול למשוך לך בזמן משחק בערך חצי מזה.

והוא גם יהיה נורא כבד.

אתה בטוח שאתה רוצה את זה? כי אתה תהיה היחיד :lol:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התשובות.

כפי שאמרתי אין לי יותר מידי ברירה בנושא - אני נוסע ליפן לתקופה ארוכה ולכן אני רוצה לקנות מחשב נייד (אפשרות אחרת היא לקנות שם מחשב נייח ולהשאיר אותו מאחור כאשר אני אחזור לארץ).

יש סיכוי שאני אקנה את המחשב שם ולא פה בארץ - האם אתם יכולים לתת לי דגשים מה אני צריך לוודא שיש במפרט שמציעים לי שם בכדי שאני אוכל לשחק עליו כמו שצריך?

על מה חשוב להקפיד - מה נחשב טוב ומאיזה דברים צריך להתרחק בכל מחיר וכו'.

תודה רבה לכולם !

רם

פורסם

עדיף לך לקנות מחשב נייח ופשוט להביא אותו לארץ לאחר שתחזור. העלויות של כך יהיו נמוכות בדי הרבה מאשר עלות הקנייה של מחשב נייד למשחקים.

פורסם

עד כמה שאני יודע יפן מאוד יקרה לישראלים.

פורסם
  • מחבר

היי,

אכן יפן יקרה (אפילו יקרה מאוד) - אבל אני נוסע לאיזור יחסית מרוחק שם אז המחירים שם אמורים להיות סבירים יחסית.

לגבי לקנות מחשב נייח - הבעיה תהייה להחזיר אותו לארץ - משלוח של המחשב שאני אקנה שם אמור לעלות המון כסף - מה גם שדי מפחיד לשלוח כזה דבר בדואר לא?

יש למישהו פה ניסיון עם דברים כאלה?

באותה מידה אני יכול לשלוח לשם את המחשב שלי שבו אני משתמש כאן - אבל זה די מפחיד אותי לשלוח ככה עם שליחים וכו' - רוב הסיכויים שהוא לא יגיע שלם לא?

רם

פורסם

באמת לא כדאי לשלוח מחשב ככה בדואר.

אבל לקנות מחשב נייד למשחקים זו שטות. כמה כסף יש לך? אתה יכול להוציא מעל 10K, אם לא אז גם אל תטרח לקנות משהו. וכמה זמן אתה הולך להיות שם? חודשיים? אם זה לא להרבה זמן אז אני משער שתוכל להחזיק מעמד בלי משחקים בטח יש שם הרבה דברים לעשות , לך תראה את ג'קי צ'אן או משהו....

פורסם

אני יודע על אחד שהביא את המחשב איתו מחו"ל בלי שום בעיות והוא רק היה צריך לשלם סכום מסויים כדי לעשות זאת.

פורסם

מחשב זה דבר כבד, דואר מסורתי לא יתאים.

בטוח יש שם חברות שמעבירות מחשבים. אתה יודע יפנית? :lol: :lol:

פורסם

נו באמת - אתה יכול להעלות אותו למטוס כמטען חורג ולשלם על כך או לשלוח אותו עם UPS למשל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים