עבור לתוכן

זכרונות KINGSTON.(חוות דעת....)

Featured Replies

פורסם

אני לא מכיר את הזכרון,ואין גם סיבה שאני אכיר. אבל רציתי לדעת איך הוא בביצועים. קחו בחשבון שאני עושה OC.

והאם עדיף את זה, או 2X256 של CORSAIR??

ובלי קשר - יש למישהו תמונה של חלון מובנה, תמונת תקריב להראות לי ללמה זה מכוער לפי דברי אנשים בפורום כאן?

פורסם

אני גם אשמח לדעת את התשובה. אני לא בין את זה רק בגלל שאין לו את הגומיה הזאת זה אומר שהוא מכוער. ועקב כך אני צריך להוציא 140 שק+ דמי משלוח שהם 30 שק' אני יכול לקנות חלון מחומר הרבה יותר טוב (שכחתי איך קוראים לו, ) במחיר זול (30-20 שק).ולהדביק.

פורסם

אני לא מכיר את הזכרון,ואין גם סיבה שאני אכיר. אבל רציתי לדעת איך הוא בביצועים. קחו בחשבון שאני עושה OC.

והאם עדיף את זה, או 2X256 של CORSAIR??

ובלי קשר - יש למישהו תמונה של חלון מובנה, תמונת תקריב להראות לי ללמה זה מכוער לפי דברי אנשים בפורום כאן?

בבגדול הקינגסטון שנמכרים בארץ הם מסדרת הVALUE והם לא מיועדים לשום OC, אלא רק לפעול במהירות של CAS3 או CAS2.5 במקרה הטוב. עם זאת, קינגסטון קונים את הצ'יפים שלהם מכל מיני יצרנים, וסדרת אחרת שלהם(לדוגמא KVR333) יכולה להיות עם צ'יפים שונים. יכול להיות שיהיה לך מזל ותקבל סטיק של זכרון עם צ'פיים מעולים של winbond/Samsung והם יעבדו לך גם ב400 מגה"צ ב2-2-2 בלי בעיה, מצד שני אתה יכול לקבל את הצ'יפים הדפוקים של Nanya שבקושי יעבדו לך בCAS 2 ב333...

פורסם

ם קרוסאייר לא הכי טובים לOC

יש לי אותם והם ממש ממש לא טובים

לOC לעבודה סתם הם בסדר אבל משום מה הם לא מפסיקים ללעשות בעיות

פורסם

הקורסאיר ללא ספק טובים הרבה

כמו שאת'לון אמר הקינגסטון בארץ הם VALUE

aa@ii: איזה דגם של קוסראיק יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים