עבור לתוכן

התלבטות בקשר למדפסת..

Featured Replies

פורסם

המליצו לי על Canon PIXMA iP2000

אני קונה מאופיס דיפו.. שם המחיר הכי זול שמצאתי..

אולי אולי אולי אולי יש סיכוי שאני אקח את הIP3000 אבל זה ממש ממש לא בטוח כי אני קצת לחוץ בכסף..

הייתי מעוניין לקבל המלצות למדפסות אחרות בסביבות ה450 שקל ובעדיפות לכמה שפחות.

פורסם

ההבדל בין ה-IP 2000 ל-IP 3000 הוא 100 ש"ח לפי ZAP.

ההבדל בין המדפסות עצמן לעומת זאת, הוא שמיים וארץ.

1. עלות ההדפסה ב-IP 3000 יותר נמוכה מכיוון שראשי הדיו נפרדים והחלפת ראשי הדיו היא לפי שימוש ספציפי בהם. בדגם ה-2000 יש רק שני ראשים וכאשר נגמר לך צבע מסויים בראש הצבעוני (ואתה עדיין מעוניין באותו צבע בהדפסות הקרובות שלך) אתה צריך להחליף את כל הראש ולזרוק צבעים (מלאים לעיתים) בהם לא השתמשת.

2. ראשים נפרדים מאפשרים שליטה טובה יותר על הגוונים, דיוק צבעים, ופלט צבעוני טוב יותר. אם יש לך מצלמה דיגיטלית תוכל להדפיס תמונות באיכות מרשימה בשתי המדפסות, אך מניסיון אני יכול לומר לך שב-3000 התמונה יוצאת הרבה יותר טוב.

3. ל-IP 3000 יש מס' תכונות שאין ל-IP 2000: הדפסת דופלקס (שני צידי הנייר) אוטומטית, מגש נייר תחתון מתרחב ובנוי בצורת מגירה, והדפסה על דיסקים.

תוסיף לזה את העובדה שהיא מהירה יותר ומפיקה פלט יותר איכותי ובטווח הארוך יותר זולה לאחזקה - וקיבלת את התשובה.

בכל מקרה שתי המדפסות האלו מצויינות (גם לפי הביקורות) ועלויות האחזקה שלהן זולות מאוד.

אם אתה יכול איכשהו אני ממליץ בחום על ה-IP 3000, אלא אם אין לך צורך ביכולות העדיפות שלה, ואז ניתן לקחת את ה-IP 2000 שגם היא טובה.

אני כרגע עובד עם ה-IP 4000 (מעולה) ואני יכול לומר לך שאני מרוצה ממנה מאוד. בטווחי המחירים האלו תיקח רק קנון.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

עזרת מאוד!! תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

לך על הIP3000 לי יש את הדגם של ה4000 (הבדל הוא בתמונות בלבד) והיא אכלה מדפסת - מהירה, דופלקס (חוסך נייר) יש לה כמה אפשרויות הזנה והיא שקטנ יחסית, וכמובן שיש את האפשרות להדפיס על דיסקים אבל זה פחות משמעותי בבחירת מדפסת לדעתי.

אני אהיה פייר אבל, יש לה ייתרון אחד והוא שלוקח לה איזה 15 שניות להתחמם, לי אישית זה לא מפריע אבל זה נתון חשוב לחלק מהאנשים.

בסופו של דבר אחלה מדפסת עם דיו זול יחסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים