פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים שלום רב לכל משתמשי הפורום, לפני כמה ימים זאטוטים מהמשפחה נגעו לי במחשב. ככל הנראה, הם סימנו את אופציית ביטול כל רשימת הקבצים שקיימת ב-Traffic ולא איחרו ללחוץ על אופציית המחיקה... כאשר ראיתי את רקע הרשימה הלבן גדל מרגע לרגע - חשכו עיניי!! פניתי למספר אנשים שאמרו לי לחפש קבצי LOG או TMP בסביבת הקאזה, אך ללא הועיל... הינני פונה אליכם, אזרחים טובים, עיזרו לי לשחזר את הרשימה שעליה עמלתי למעלה משנתיים וממנה נקטפו כל הקבצים טרם הורדתם המוחלטת!! (למעלה מ-70...) תוכנות? קבצי-טקסט השומרים הסטורייה ותיעוד? משהו?? בתודה רבה-רבה ובהערכה, מתחילון.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר לא ניתן לשיחזור!!! ולמה זה בדיוק מצחיק אותך, איש הנזלת?... שמחה לעיד? תגובות נוספות, אנשים?
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אין אופציה לשחזר דבר כזה אלה אם יש לך תוכנה לשיחזור נתוניםותעשה טובה תשתמש במשהו קצת יותר יעיל מקזה ..
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אין שום בעיה לשחזר.הרי שKazaa מורידה משהו היא נותנת לו שם רנדומלי וסיומת של Dat.פשוט תוריד תוכנה של לשיחזור קבצים ותשחזר את קבצי הDAT.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר אין שום בעיה לשחזר.הרי שKazaa מורידה משהו היא נותנת לו שם רנדומלי וסיומת של Dat.פשוט תוריד תוכנה של לשיחזור קבצים ותשחזר את קבצי הDAT.תודה על העזרה!!האם הלינק שנתת לי הוא של תוכנה חינמית, או שמא היא עולה 67$ כפי שכתוב? (מצד שני, כתוב "שר-וור", אז כבר התבלבלתי...)כיצד אני משתמש בה? היא משחזרת כל מיני קבצים או ספציפית DAT?שוב תודה!מתחילון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.