עבור לתוכן

יש לי שאלה קטנה

Featured Replies

פורסם

קראתי בYNET את הדבר הבא:

''שינוי נוסף: הקוד בו כתובה ויסטה אינו מבוסס על הקוד של XP, אלא על וריאציה של Windows Server 2003 Service Pack 1. זהו קוד בעל אבטחה מוקשחת, הבנוי מרכיבים. מערכת ההפעלה תצא בו זמנית בגירסאות ל-32 ול-64''

''היתרון הגדול ביותר במערכת הפעלה בת 64 ביט הוא התמיכה בכתובות בגודל של 2 בחזקת 64, כלומר 16 מיליון טרהבייט, במקום 4 גיגהבייט - מגבלה שמתחילה להיות אפקטיבית במחשבי קצה גבוה ובשרתים. לטענת מיקרוסופט, מערכת הפעלה בת 64 ביט מניבה שיפורים בביצועים גם בחלק מיישומי 32 ביט''

האם המערכת הפעלה של וינדוס ויסטה ה-32 ביט תהיה פחות טובה,פחות יפה,פחות אקטיבית? כי יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz 32 BIT וזה מאוד חשוב בשבילי,יש איזשהו הבדל?

פורסם

עד שויסטה תצא...

תאריך היעד הוא סוף 2006 בפועל מי יודע מתי

אם אתה קונה מחשב חדש תקנה 64 ביט אם לא אז לא מחליפים מחשב בגלל מערכת הפעלה

ולעניין

יכול להיות שיהיו הבדלים בגרפיקה ובביצועים בין ה32 ל64 אבל רק ימים יגידו

פורסם
  • מחבר

גרפיקה לא כל כך משנה לי כי גם היום אין הבדל משמעותי בגרפיקה בין XP 32 BIT לבין XP 64 BIT.

אבל הביצועים כן.

פורסם

מיקרוסופט עשתה צעד שמאוד תצטער עליה. 80% מהמחשבים הם עם 32 BIT ואילו 20% עם 64 BIT,מקווה שיוציאו גירסת 64 BIT אחרת אשאר עם XP.

פורסם

לפותח הדיון: שנה בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

עדיין מאוד מוקדם לדבר על הגרסאות השונות של מערכת הפעלה שאפילו השם שלה עוד לא סופי... אל תשכחו שהיא אמורה לצאת שלוש שנים אחרי שיש מעבדי 64 ביט ועד אז המון אנשים עוד יספיקו לשדרג...

מיקרוסופט עשתה צעד שמאוד תצטער עליה. 80% מהמחשבים הם עם 32 BIT ואילו 20% עם 64 BIT,מקווה שיוציאו גירסת 64 BIT אחרת אשאר עם XP.

כמו שכתבתי בפסקה הקודמת, זה כנראה לא רלוונטי. אבל בכל מקרה, מיקרוסופט טובה בלעשות טעויות ועוד יותר טובה בלתקן אותן... בשנת 95 מיקרוסופט התייחסה לאינטרנט כאל אופנה חולפת, אבל ב-98 כבר יצאה מעה"פ שמבוססת בחלקה על IE ועשר שנים אח"כ מיקרוסופט שולטת שליטה כמעט מוחלטת, לפחות בכל הקשור לעמדות קצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים