פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים שלום פורום אודיו.אני משתמש בipod Mini 4gb.והipod ניתקע לי?! , ניסתי לחבר אותו למחשב אך זה לא עזר.יש דרך לפתור את זה בלי להשתמש באחריות?
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מה זאת אומרת "נתקע"? מתי בדיוק הוא נתקע? תספק עוד קצת פרטים..ניסית לעשות לו ריסט?
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מחבר מה זאת אומרת "נתקע"? מתי בדיוק הוא נתקע? תספק עוד קצת פרטים..ניסית לעשות לו ריסט?נתקע ז"א הוא לא מגיב, מזיכר את הנתקע של win98.הוא נתקע בזמן ששחקי בmusic quiz.איך אני עושה לי ריסט?, המחשב לא מזהה אותו.יש לו כפתור כזה?
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים אם אני זוכר נכון, צריך ללחוץ על הכפתור של של הבחירה(אותו כפתור שאתה לוחץ עליו על מנת לעשות Select) ועל הכפתור של התפריט..לאחר כ-6 שניות הוא אמור להראות לך את התפוח הזה.. מה שאומר שביצעת ריסט לאייפוד.אני לא בטוח אם זה מה שיעזור, אבל אפשר לנסות.אגב, תבדוק בחוברת של האייפוד לקבלת מידע נוסף על כל תהליך הריסט.
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מחבר אם אני זוכר נכון, צריך ללחוץ על הכפתור של של הבחירה(אותו כפתור שאתה לוחץ עליו על מנת לעשות Select) ועל הכפתור של התפריט.. לאחר כ-6 שניות הוא אמור להראות לך את התפוח הזה.. מה שאומר שביצעת ריסט לאייפוד. אני לא בטוח אם זה מה שיעזור, אבל אפשר לנסות. אגב, תבדוק בחוברת של האייפוד לקבלת מידע נוסף על כל תהליך הריסט. תודה רבה! עזרת לי מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.