עבור לתוכן

צריך עזרה מאנשים שעברו יג' מחשבים? דחוף!!

Featured Replies

פורסם

אני לומד עכשיו יג' ואני שוקל לפרוש כבר כמה זמן

לא פעם אחת שאלתי פה על זה ועדיין לא קיבלתי את התשובה

סתכלו אני לא רוצה שאנשים ירשמו לי פה אולי תתקבל לממרם כי אני יודע שממש

מעטים מתקבלים לשם וההכי טובים ואני יודע שאני לא אחד כזה אלא אני בן אדם בינוני ( אני לא ממעיט בערכי או משהו כזה חס

וחלילה אני פשוט ריאלי ), אני יודע לאן אני יכול להגיע ולאן אני לא ולפי דעתי לממרם אין לי כל כך סיכוי להגיע

ואני יודע שאת הקבע שחתמתי עליו 90% אני לא יעשה.

האם יש פה אנשים שעברו את היג' ולא התקבלו לממרם או קבע? מה זה נתן לכם היג'?

מה אתם ממליצים לי לעשות?

דעתכם מאוד חשובה לי ועלולה להשפיע על התשובה הסופית שלי ליג'.

פורסם

מצטרף לשאלה שלו...

אני עדיין לא יג' אבל אני רוצה לדעת אם שווה להמשיך יג' יד' ולחתום קבע

או שיותר עדיף להתחיל צבא רגיל...

פורסם

ממרמ ממש לא מקבלים רק את ההכי טובים

פורסם
  • מחבר

אז את מי כן.....?

קשה לי להאמין שהיח' מחשבים שאמורה להיות הכי טובה בצבא תקבל סתם אנשים ולא את ההכי טובים...

פורסם

את מי שעובר את המיונים המפגרים שלהם

פורסם

מה יש במנויים המפגרים שלהם?

פורסם

"מחשבון קרב" - 10 תרגילים, שבהם ממציאים לך שפה עם התחביר שלה (Syntax) ומסתכלים על החשיבה האלגוריתמית שלך. המבחן נבנה בהדרגתיות.

בחלק השני של המבחן יש אנלוגיות בסגנון הפסיכומטרי; מראה על השליטה שלך בשפה העברית.

פורסם
  • מחבר

ומי שלדוגמא לא עובר את המיונים האלה? שווה לו להישאר ביג'?

פורסם

לפי המורה שלי, יש גם את "מבחן הרמה" שיערך בתחילת שנה הבאה (2006), בינואר בערך, ויחד עם המבחן הראשוני יקבעו אם אתה מתאים לבס"מח.

אבל גם זה לא וודאי כי שנה שעברה להבדיל משנים קודמות לא נתנו לאלה שלא עברו את המבחן הראשוני לעשות את מבחן הרמה.

בקיצור - יג' [או הצבא] מבטיח לך רק שירות בתחום המחשבים.

פורסם

יג נותן לך אפשרות להגיע לממרם(בסמח) - אבל אתב לא חייב - אתה יכל להמשיך ל י"ד ומשם אתה הולך ל אבנט כחול ( תלוי איפה אתה לומד) - אבנט כחול זה לא תיכנות - אלה יותר רשתות - ניהול בקרה נתבים.....כל העסק די סבבה. כמו כן ב יד יש לך אשפרות להגיע להיות "פריויקטנט" - כלומר את פרוייקט הגמר שלך אתה עושה עבור יחדה מסוימת של צה"ל בהתאם למה שהיא אומרת לך לעשות - ואת השרות אתה תעביר באותה יחידה ( אבל זה לא יהיה בהכרך כמתכנת)

פורסם

שמע, אם לא טוב לך עם מחשבים, להמ אתה רוצה לעסוק בזה בצבא?

פורסם
  • מחבר

אם אני מסיים יג' ולא רוצה ללכת ליד' ואני לא התקבלתי לבסמח ואני הולך לשרת סתם באיזה מקום רק בגלל שמובטח לי שירות בתחום המחשבים

אז התעודת טכנאי הזאת שווה משהו? בונוס באוניברסיטה? משהו?

בבקשה תעזרו לי אני ממש שוקל לפרוש ולא יודע אם אני עושה את הדבר הנכון

נ.ב. אני בהחלט רוצה לעשות אוניברסיטה ולהוציא תארים כמה שאני יוכל ושמעתי שאם אני רוצה לעשות את האוניברסיטה אז היג' מיותר, האם זה נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים