פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אנשים שמכירים שירים טובים למסיבות מהסוגים שהזכרתי בכותרתשירים כמו Sexy Cherry או Candy shop וכל מיני רימקסים יפים שאתם מכירים אשמח אם תשתפו אותיתודה
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אחד החביבים עליי. tony yayo feat 50 cent- so seductiveסאב וופר- חובה ;Dעוד כמהeminem feat 50 cent feat obie trice- love me c 50 cent- just a little bit ludacris- southren hospitalityc 50 cent- the good die youngוהשיר ששולט ללא עוררין בתחום המסיבות הוא לא פחות מ SKAZI-HIT AND RUN
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים Just A Little Bit (CN REMIX)Igal - Hip Hop Remixes 2005 VoJ-Five - Find A WayMr.Vegas feat. Fat Joe and Fatman Scoop - Tamale (remix)The Underdog Project - Remember (Tzachi B. Remix)אלה נחמדים.
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים האם המפרט שלך אמיתי ? killer4god !?עם מפרט כזה היית יכול לפתוח איזה ת'רד...
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים קח שירים טובים (חלק סטייל 50CENT חלק לא אבל שווים גם) Rihanna - Pon De Replay Daddy Yankee ft Pitbull - Gasolina Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes - Dont Cha Snoop Dogg - Ups & Downs Snoop Dogg - Lay Low אתה מכיר בטח אבל בכול זאת 50 Cent - Just A Lil Bit תהנה
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים האם המפרט שלך אמיתי ? killer4god !?עם מפרט כזה היית יכול לפתוח איזה ת'רד...איך זה בדיוק קשור לדיון?ואני בן אדם צנוע לא רוצה להשוויץ. ^-^
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים איך זה בדיוק קשור לדיון?ואני בן אדם צנוע לא רוצה להשוויץ. ^-^כעעעעעעעעעעעעעעעע בטחDDR2 עם AMDשגיאה קטנה במפרט מה..גם התוצאה לא קרובה לתוצאה ממוצעת של GTX, אלא אם כן אתה בא"ק רציני, או SLI..? ואם זה באמת SLI אז זה נמוך מהרגיל.פותח התראדהייתי ממליץ עלBlack Eyed Peas - Don't LieBlack Eyed Peas - Anxietyשירים שאני אישית די אוהב
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים כעעעעעעעעעעעעעעעע בטחDDR2 עם AMDשגיאה קטנה במפרט מה..גם התוצאה לא קרובה לתוצאה ממוצעת של GTX, אלא אם כן אתה בא"ק רציני, או SLI..? ואם זה באמת SLI אז זה נמוך מהרגיל.פותח התראדהייתי ממליץ עלBlack Eyed Peas - Don't LieBlack Eyed Peas - Anxietyשירים שאני אישית די אוהבאיפה ראיתה DDR2 ??? ???ובאמת זה לא נושא דיון ה .OCוכן המיפרט אמיתי 12K.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים איפה ראיתה DDR2 ??? ???ובאמת זה לא נושא דיון ה .OCוכן המיפרט אמיתי 12K.אתה ברגע שראית את ההודעה שלי שינית את המפרט, קודם זה היה איזה DDR2 6400 של OCZ.התוצאה ב 05 לא הגיונית (ולא אני לא אומר לך מה כן כדי שלא תשנה ותחזור אלי בטענות..)המחיר של המפרט:5700 בשביל המעבד, 3000 בשביל הכרטיס מסך, 1200 בשביל הלוח, 800 בשביל הכונן קשיח והופ אתה ב 10700תוסיף את ה LCD שעולה בסביבות 2300 ואתה כבר ב 12000 בלי לספור את כל הציוד ההיקפי..הטקסט הוקטן מכיוון שאינו קשור לתראד..הנה עוד שירים:Black Eyed Peas - Don't Phunk With My HeartBlack Eyed Peas - Where is The Loveושירים שאני אישית אוהב, אבל הם לא ממש קשורים לראפ, אז אני לא יודע אם תאהב אותם או לא....מטאורה והייבריד של לינקין פארק (האלבומים) והאלמום One Day Remains של הלהקה Alter Bridgeבמיוחד The End Is Here ו- Broken Wings ו- Metalingus ו- Open Your Eyes
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אתה ברגע שראית את ההודעה שלי שינית את המפרט, קודם זה היה איזה DDR2 6400 של OCZ.התוצאה ב 05 לא הגיונית (ולא אני לא אומר לך מה כן כדי שלא תשנה ותחזור אלי בטענות..)המחיר של המפרט:5700 בשביל המעבד, 3000 בשביל הכרטיס מסך, 1200 בשביל הלוח, 800 בשביל הכונן קשיח והופ אתה ב 10700תוסיף את ה LCD שעולה בסביבות 2300 ואתה כבר ב 12000 בלי לספור את כל הציוד ההיקפי..הטקסט הוקטן מכיוון שאינו קשור לתראד..הנה עוד שירים:Black Eyed Peas - Don't Phunk With My HeartBlack Eyed Peas - Where is The Loveושירים שאני אישית אוהב, אבל הם לא ממש קשורים לראפ, אז אני לא יודע אם תאהב אותם או לא....מטאורה והייבריד של לינקין פארק (האלבומים) והאלמום One Day Remains של הלהקה Alter Bridgeבמיוחד The End Is Here ו- Broken Wings ו- Metalingus ו- Open Your Eyesחחחחחחח אתה חושב שכולם קונים מחשב בשכונה שלך? אז שתדע אני קונה מיבואן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.