עבור לתוכן

מחיר iRiver H10 נמוך בצורה חשודה

Featured Replies

פורסם

ראיתי ש-KSP מוכרים את אייריבר H10 5GB גרסה אמריקאית במחיר 1100 ש"ח במזומן. המחיר נראה חשוד כי הנגן עולה 1100 ש"ח בארצות הברית. יש הסבר למחיר הנמוך?

פורסם

איך אתה יודע שזה אמריקאי ?

פורסם

ראיתי ש-KSP מוכרים את אייריבר H10 5GB גרסה אמריקאית במחיר 1100 ש"ח במזומן. המחיר נראה חשוד כי הנגן עולה 1100 ש"ח בארצות הברית. יש הסבר למחיר הנמוך?

מה לעזאזל הבעיה פה ?

מה חשוד בזה שהם מוכרים אותו במחיר שהוא אמור לעלות ?

פורסם

הוא מכוון שהבעיה היא שאם בארה"ב הוא עולה ככה, איך הוא עולה ככה גם בארץ...אתה יודע....מיסים והכל... :bash::s07:

פורסם
  • מחבר

איך אתה יודע שזה אמריקאי ?

הם אמרו לי. 

וכן, המחיר חשוד כי הנגנים ביבוא אישי של הרשת. אז אם בארצות הברית הנגן עולה 1100 ש"ח, בארץ הוא אמור לעלות לפחות 1300 ש"ח. (הם צריכים לעשות רווח)

פורסם

ב1300 שח קונים את ה6 ג'גה אירופאי מה אתה מדבר שטויות... :s07:

פורסם

הוא מכוון שהבעיה היא שאם בארה"ב הוא עולה ככה, איך הוא עולה ככה גם בארץ...אתה יודע....מיסים והכל... :bash::s07:

אבל אין "מיסים והכל"..

אז אם בארצות הברית הנגן עולה 1100 ש"ח, בארץ הוא אמור לעלות לפחות 1300 ש"ח. (הם צריכים לעשות רווח)

מאיפה אתה יודע באיזה מחיר הם קונים אותו ?

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי באיזה מחיר הם קונים אותו. אני יודע שכל רשת גדולה (כולל היבואן הרשמי) מוכרים את הנגן ב1300 ש"ח. ראיתי H10 ב-1100 ש"ח במזומן רק באילת.

פורסם

לא אכפת לי באיזה מחיר הם קונים אותו. אני יודע שכל רשת גדולה (כולל היבואן הרשמי) מוכרים את הנגן ב1300 ש"ח. ראיתי H10 ב-1100 ש"ח במזומן רק באילת.

אבל אתה שוכח שבייבוא אישי הם קונים כמות רצינית של נגנים ולא אחד

לכן המחיר שהם מקבלים זה בטח לא 1100 שקל

פורסם

בKSP זה בטוח אמריקאי ואצלם זה יבוא אישי

פורסם

איזה טעם יש לקנות אמריקאי 5 ג'יגה ב1100 שח

אם אפשר

ב1300 שח קונים את ה6 ג'גה אירופאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים