פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים הכותב לא ממש מבין בעצמו מה הוא כותב, ממתי צריך שתי כרטיסים בכדי ליראות בשני מסכים ?בשביל מה צריך DVD צורב DVD וצורב רגיל ?? בשביל הכיף ? ממתי צריך ספק 650W לפחות אם לא עושים OC ??קיצר כתבה חובבנית . והיתי נוגח במי שכתב את זה.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים איזה חובבנות אלוהים ישמור. "זוג כרטיסי 6600 בתצורת SLI עם עיבוד מקבילי או כרטיס בודד 7800GTX. :lol:
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים איזה חובבנות אלוהים ישמור. "זוג כרטיסי 6600 בתצורת SLI עם עיבוד מקבילי או כרטיס בודד 7800GTX. :lol: :lol:
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אני היחיד ששם לב לשורה:לכן כדאי לבחור במחשב מותג, כמו אלה של דל או פרסקוט???
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אני היחיד ששם לב לשורה:??? אתה לא היחיד , שני הפרסקוטים היחידים שאני מכיר זה הליבה והעיר בארה"ב אריזונה שעל שמה קרוייה הליבה
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אני שונא כתבות "המחשב הכי טוב שכסף יכל לקנות" כי רק על רמקול (בודד)אפשר להוציא אפילו בארץ יותר מ 20 אלף שקל, הרבה יותר. אז מה הקטע להכניס ציוד הקפי לכתבות האלה? מזכיר לי שבבליזר (לא ברור למה) הם ניסו גם, מישהו שלח להם תגובה על החלקים שהם הכניסו והם ענו לו: "בגלל חננונים כמוך שתמיד יגידו משהו אנחנו לא נעשה יותר כתבות על מחשבים!"
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מחשבי החלומות יהיו מצוידים באחת משתי אפשרויות: זוג כרטיסי ג'י-פורס 6600 בתצורת SLI עם עיבוד מקבילי, או כרטיס בודד עם המעבד החדש של nVidia מדגם GTX 7800. כל כרטיס כזה יעלה 600 דולר לפחות, ואם תרצו לצפות בשני מסכים במקביל תצטרכו לשלם יותר. אל תשכחו לצייד את הכרטיס בזיכרון מסוג DDR3, ולהתאים לו יחידת קירור מתאימה.אין לי כבר מילים... הטמטום חוגג
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים אין לי כבר מילים... הטמטום חוגגאחרי שמישהו שלא כל כך מבין קורא דבר כזה, הוא חושב שיש איזה כרטיס DDR3 שדוחפים לכרטיס, וזה גם מטעה, וגם מבלבל.
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים עוד אחת מהכתבות הדביליות של העיתונים שכרגיל ממשיכות להטעות את הציבור הרחב צריך לשלוח להם מיילים ולומר להם שאם הם לא יודעים על מה הם מדברים או בטוחים ב-100 במה שהם כותבים אז שפשוט לא יכתבו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.