עבור לתוכן

מחשב-על על פי NRG

Featured Replies

פורסם

חח עלק 20 אלף שקל למחשב הכי טוב,היתי אומר משהו קרוב ל 50 אלף עם כבר...

פורסם

הכותב לא ממש מבין בעצמו מה הוא כותב, ממתי צריך שתי כרטיסים בכדי ליראות בשני מסכים ?

בשביל מה צריך DVD צורב DVD וצורב רגיל ?? בשביל הכיף ? ממתי צריך ספק 650W לפחות אם לא עושים OC ??

קיצר כתבה חובבנית . והיתי נוגח במי שכתב את זה.

פורסם

עלק מומחים

:s07: :s07: :s07:

כבר היה עדיף שהיו פונים אלינו בפורום מפרטים

פורסם

עלק מומחים

:s07: :s07: :s07:

כבר היה עדיף שהיו פונים אלינו בפורום מפרטים

:lol: :lol: :lol:

פורסם

איזה חובבנות אלוהים ישמור.

"זוג כרטיסי 6600 בתצורת SLI עם עיבוד מקבילי או כרטיס בודד 7800GTX. :lol: :lol: :lol:

פורסם

איזה חובבנות אלוהים ישמור.

"זוג כרטיסי 6600 בתצורת SLI עם עיבוד מקבילי או כרטיס בודד 7800GTX. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אני היחיד ששם לב לשורה:

לכן כדאי לבחור במחשב מותג, כמו אלה של דל או פרסקוט

???

פורסם

אני היחיד ששם לב לשורה:???

אתה לא היחיד , שני הפרסקוטים היחידים שאני מכיר זה הליבה והעיר בארה"ב אריזונה שעל שמה קרוייה הליבה :s07:

פורסם

אני שונא כתבות "המחשב הכי טוב שכסף יכל לקנות"

כי רק על רמקול (בודד)אפשר להוציא אפילו בארץ יותר מ 20 אלף שקל, הרבה יותר.

אז מה הקטע להכניס ציוד הקפי לכתבות האלה?

מזכיר לי שבבליזר (לא ברור למה) הם ניסו גם, מישהו שלח להם תגובה על החלקים שהם הכניסו והם ענו לו:

"בגלל חננונים כמוך שתמיד יגידו משהו אנחנו לא נעשה יותר כתבות על מחשבים!"

:lol:

פורסם
מחשבי החלומות יהיו מצוידים באחת משתי אפשרויות: זוג כרטיסי ג'י-פורס 6600 בתצורת SLI עם עיבוד מקבילי, או כרטיס בודד עם המעבד החדש של nVidia מדגם GTX 7800. כל כרטיס כזה יעלה 600 דולר לפחות, ואם תרצו לצפות בשני מסכים במקביל תצטרכו לשלם יותר. אל תשכחו לצייד את הכרטיס בזיכרון מסוג DDR3, ולהתאים לו יחידת קירור מתאימה.

אין לי כבר מילים... הטמטום חוגג

פורסם
:lol:
פורסם

אין לי כבר מילים... הטמטום חוגג

אחרי שמישהו שלא כל כך מבין קורא דבר כזה, הוא חושב שיש איזה כרטיס DDR3 שדוחפים לכרטיס, וזה גם מטעה, וגם מבלבל.

פורסם

עוד אחת מהכתבות הדביליות של העיתונים שכרגיל ממשיכות להטעות את הציבור הרחב :bash:

צריך לשלוח להם מיילים ולומר להם שאם הם לא יודעים על מה הם מדברים או בטוחים ב-100 במה שהם כותבים אז שפשוט לא יכתבו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים