פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVOAMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core CPUPQI PC3200 400MHz Dual Channel 2GBOCZ ModStream Power Supply 520WMSI K8N SLI Platinum nForce4Samsung 160GB SATA 7200RPMCreative Audigy 2 ZS RetailThermaltake BigTyphoonציוד היקפי:Viewsonic 19" CRT Flat P97F Black SilverAntec Super Lanboy Aluminium Super Mini Tower CaseNEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x Silver Bulk12,486 ש"ח.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים LOL, אבל כמה דברים:- זכרונות יקרים מדי אם לא מתוכנן OC- ספק חזק מדי- לדעתי אין צורך בSLI- קירור יקר מדי, אם לא מתוכנן OC זה בזבוז- לא מכיר את המסך, הוא יותר טוב מהF900P??- שמעתי (מאחד שיש לו את המארז הזה) שזה סתם מארז שלא שווה את המחיר. תוכל לקחת מארז+ספק עדיפים במחיר הזה
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר LOL, אבל כמה דברים:- זכרונות יקרים מדי אם לא מתוכנן OC- ספק חזק מדי- לדעתי אין צורך בSLI- קירור יקר מדי, אם לא מתוכנן OC זה בזבוז- לא מכיר את המסך, הוא יותר טוב מהF900P??- שמעתי (מאחד שיש לו את המארז הזה) שזה סתם מארז שלא שווה את המחיר. תוכל לקחת מארז+ספק עדיפים במחיר הזה- אלה לא זכרונות לאוברקלוקינג, ה-Platinum ל-OC והגולד לגיימינג.- אני מתכוון ללכת על SLI, אתה רוצה שאני אקח 450W? אין מצב.- לדעתי כן.- אז עדיף BigTyphoon? ואין קשר ל-OC, זה הקירור של המעבד.- והמסך מעולה תבדוק ב-www.viewsonic.com- יש מצב שאני אקח מארז אחר, יש המלצות?
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVOAMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core CPUOCZ EL DDR PC3200 Dual Channel Gold VX 1GBOCZ ModStream Power Supply 520WMSI K8N SLI Platinum nForce4Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPMCreative Audigy 2 ZS RetailZalman CNPS9500 Led 92mm Fanציוד היקפי:Viewsonic 19" CRT Flat P97F Black SilverAntec Super Lanboy Aluminium Super Mini Tower CaseNEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x Silver Bulk12,654 ש"ח.במידה והמחשב לא מיועד לאוברקלוק אין שום טעם בזכרונות האלה משום שגם עם A-Data לדוגמא שעולים שליש מהמחיר של הזכרונות שבחרת תקבל את אותם הביצועים בדיוק. במידה והמחשב כן מיועד לאוברקלוק עדיף להחליף את הזכרונות לPlatinum ולקחת את ה DFI ULTRA-D או שלפי מה שהבנתי אתה מחפש לוח לSLI אז את הDFI SLI-DR.בקשר לכונן קשיח בשביל שקט עדיף Hitachi/Samsung.חוץ מיזה אחלה מפרט, תתחדש.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVOAMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core CPUOCZ EL DDR PC3200 Dual Channel Gold VX 1GBOCZ ModStream Power Supply 520WMSI K8N SLI Platinum nForce4Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPMCreative Audigy 2 ZS RetailZalman CNPS9500 Led 92mm Fanציוד היקפי:Viewsonic 19" CRT Flat P97F Black SilverAntec Super Lanboy Aluminium Super Mini Tower CaseNEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x Silver Bulk12,654 ש"ח.הזכרונות סתם יקרים ואתה לא תוכל לנצל אותם עם הלוח הזההספק יהיה טוב אם אתה מתכנן להוסיף עוד 7800GT..., אחרת אפשר לקחת בשקט את ה 450W שעולה פחותהקירור יקר, וה Thermaltake BigTyphoon עדיף ועולה פחותהמארז לא מי יודע מה אבל המפרט בנ**** ועם יש כסף אז אלה חלקים מעולים! עדיף איזה Raidmax?אל תדברו שטויותהסופר לאנבוי זה אחד המארזי אלומיניום הכי טובים שיש בארץ- אלה לא זכרונות לאוברקלוקינג, ה-Platinum ל-OC והגולד לגיימינג.- אני מתכוון ללכת על SLI, אתה רוצה שאני אקח 450W? אין מצב.- לדעתי כן.- אז עדיף BigTyphoon? ואין קשר ל-OC, זה הקירור של המעבד.- והמסך מעולה תבדוק ב-www.viewsonic.com- יש מצב שאני אקח מארז אחר, יש המלצות?Winbond UTT CH-5 זה ועוד איך לאוברקלוקאמרתי כבר, ה BigTyphoon יהיה עדיף, וללא אוברקלוק אין טעם ללכת על משהו כזה בכללהמסך אחד הטובים, בערך כמו ה F900Pאין צורך למארז אחראבל אתה יכול לקחת Antec TX1088 שבא עם ספק כוח 480Wאמור להחזיק גם SLI
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים כולם אומרים לך מה שאני אמרתי.ולגבי הSLI- אמרתי כבר כמה פעמים שלדעתי אין צורך בזה. אם עוד שנתיים תרצה לשדרג כ.מסך, אז בטח יהיה עדיף כבר לקנות אחד חדש מאשר להוסיף עוד 7800GT. וגם בגלל זה אמרתי שהספק חזק מדי, אין צורך בספק כזה לכ.מסך אחד (אבל כמובן שלשניים הוא בסדר)
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר דה, ברור שאני הולך להוסיף עוד כרטיס מסך מתישהו כי אחרי הכל למה קונים SLI?בקשר למפרט את הקירור החלפתי בביג טייפון, בזכרונות אני לוקח את אלה, הלוח אם ינצל אותם נכון? הם אמורים להספיק. ולמה DFI SLI-DR? ה-K8N מקפקף ל-SLI-DR את הצורה בגיימינג לפי השוואות שראיתי, אז אל תציע לי לוחות ל-OC בבקשה.עכשיו שאלה לגבי ההארדיסק, אני אקח Samsung כי ה-Hitachi ממש יקרים בפנדה, עכשיו יש את ה-160GB הזה ויש את ה-160GB הזה, המפגרים לא רשמו אם זה SATA אז אני לא יודע.מארז אני משאיר את ה-Antec Super Lanboy.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים הזכרונות ינוצלו אומנם לא במלואם אבל כעיקרון ייתנו ביצועי סטוק עדיפים על הGold ובעתיד אני מתאר לעצמי שהם כן ינוצלו במלואם.הצעתי לך את הSLI-DR במידה ואתה מחפש לוח לSLI ואתה מתכנן OC מה שאתה לא עומד לעשות ככה שהMSI יהיה עדיף.בקשר לכונן קשיח, בלינק הראשון בכלל לא רשום שהוא SATA ככה שאין לך הרבה ברירה, אלא ללכת על הכונן בלינק השני.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מבחינת מהירות הזכרונות ינוצלו במלואםמבחינת נפח כבר היום אתה יכול לנצל אותם בכמה משחקים
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר עכשיו, איך המפרט? ;Dעל כמה נראה לכם אני מריץ Half Life 2, Doom 3, Battlefield 2, F.E.A.R וכו'?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.