עבור לתוכן

פנדה-איך הם בשרות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אצל זיגזג המחירים בשמיים... :o

בכל מקרה, למישהו יש ניסיון עם סימפלטק?

פורסם

לי יש ניסיון עם כמעט כולם (חוץ מפנדה)

עם זיגאג הכל בסדר ואורן ממש נחמד (אבל זו הייתה קניה קטנה למדי...)

פלונטר לא עשו לי בעיות אף פעם והזמנתי משם המון פשוט.... גם בשירות לקוחות אחר כך הם היו בסדר גמור

וסימפלטאק שירות מעולה גם כן גם שירות טוב וגם נחמדים

מפנדה אני מתרחק

עריכה: מישה דרש שאני אעביר את ההודעה הבאה לכאן אז הנה היא מועברת........ :P

שכחתי גם שנשרף לי הלוח (שנקנה מסימפלטאק) אז ישר החליפו.... בלי שאלות בלי שטויות

פורסם

אז אתם ממליצים לי בחום לא לקנות משם.

אטל'ון וגיל, אתם נראים לי אנשים רציניים, ככה שאם אתם אומרים, אני סומך עליכם ;)

וזמן המשלוח לא חשוב לי, אני אגיע לחנות כשירכיבו לי ואקח את זה משם.

עוד משהו- מישהו קנה בסימפלטק? איך הם?

שירות מעולה! מני בא אלי במיוחד(בלי תשלום) עד ת"א רק כדי להביא לי מקלדת וצורב והמחירים גם מאוד טובים. ;D

10/10.

פורסם

לצערי זה נחמד לשמוע על ניסיון אחרים, אבל אתה לא תוכל לדעת איזו חנות טובה לך עד שלא תתנסה עם אחת, כלומר יכול להיות שתקנה מפלונטר והם יראו לך הכי טוב שבעולםפ ואחר ירגיש שהוא נדפק שם חזק מצבחינת שירות ולא יתקב אליהם בחיים, וזה אותו דבר עם הרבה חנויות אחרות... השאלה היא גם מה אתה מחפש, האם מחיר זול בכל מחיר או שירות מוסף טוב, כי כדי למצוא שילוב טוב של שינהם תצטרך להתאמץ מאד.

אני חושב שגם ראוי להסתכל על היקף מוצרים ויבוא של מוצרי נישה יחודיים, והאם זהו באמת יבוא סדיר, לפי דעתי זהו עוד מדד על חנות, לפי דעתי חשוב שלכל חנות יהיו מספר מוצרי נישה יחודיים... בהחלט ערך מוסף לכל חנות, וחשוב לראות האם באמת מוצרים אלה נמצאים ביבוא אמיתי או שהם סתם מקשטים את דף הבית של החנות... ;)

פורסם
  • מחבר

מבין..

טוב, כמעט כל החנויות שלנו בארץ מייבאות 5-6 מוצרים.

או שאתה מתכוון שלכל חנות יהיו מוצרים שהם רק לה ולא ניתן להשיג במקום אחר? הניסוח כבד מדי בשבילי בחופש :lol:

פורסם

הTHREAD הזה בא ממש במקום בשבילי

רציתי להזמין את הSUMA מפנדה עכשיו אני יודע שלא!

פורסם

כמו כן, תמיד חשבו שהחנות תהיה באזור מגורייך, כך שאם הם יחליטו לעשות בעיות, יהיה לך קל ללכת אליהם ו"להפוך שולחנות".

פורסם

כמו כן, תמיד חשבו שהחנות תהיה באזור מגורייך, כך שאם הם יחליטו לעשות בעיות, יהיה לך קל ללכת אליהם ו"להפוך שולחנות".

כמה שזה נכון וחשוב.

פורסם
  • מחבר

אני גר בנתניה, אז המרחק שלי לכל החנויות הוא מקסימום שעה, והרוב(זיגזג, פלונטר, פנדה, למיר וכו') אבא שלי עובר שם כשהוא הולך\חוזר מהעבודה, וסימפלטק 15 דקות ממני.

עכשיו, השעה חמישה לאחת עשרה, חדירה לישוב ע"י מחבלים :(>:(:( :'( :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים