עבור לתוכן

קניית מצלמה דיגיטלית ראשונה

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אני מעוניין להכנס לעולם הדיגיטלי ולרכוש מצלמה דיגיטלית ראשונה .עכשיו קראתי כל מיני ביקורות והשוואות שרק בלבלו אותי ואני ממש לא מוצא את עצמי אני אגיד לכם מה הדברים שחשובים לי ותנסו להמליץ לי על מצלמה שהכי קרובה למה שביקשתי.

התנאים הם:גודל זום גבוה (הכוונה מעל לX5)

מהירות מקסימלית בין התמונות

הדפסה לא חותכת תמונה (שמעתי שבאיזה מצלמה של קנון לא זוכר איזה דגם יש מצב שכאשר מדפיסים התמונה נחתכת ומודפסת עם קוים לבנים בצדדים

אז חשוב שזה לא יהיה כך)

שניתן יהיה להוריד עיניים אדומות בצילומים לחלוטיןן

שתהיה נוח להחזיק וקלה כמה שאפשר

דרך אגב התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח גג. אני יכול להגיד ששמעתי ממישהו שמבין שהאופציות שקיימות במצלמות קנון הם מסורבלות ולא נוחות ושהאיכות של התמונה והנוחיות הם דווקא במצלמות של אולימפוס אבל קצת הפחיד אותי שבכמה מצלמות צריך חצובה כדי שהתמונה לא תצא מטושטשת או כמו שצריך.עוד דבר שאני רוצה לשאול הוא:האם ברוב המצלמות שיש היום יש בעיה שאין פוקוס כמו שצריך בזום המקסימלי שלה או שזה בכמה דגמים? והאם ניתן לחפות על זום אוטומטי ע"י שימוש בפוקוס ידני

המון תודה לכולם על העזרה ואני מקווה שיהיו כמה שיותר תגובות כדי שאוכל בוודאות להחליט על איזה מצלמה ללכת

גל

פורסם

א. במצלמות הדיגיטליות היום היחס בין חלקי התמונה הוא 4:3 ואילו על נייר של 15*10 הוא 3:2 מה שאומר שיש לעשות קרופ. הפשרה היא להדפיס על 13*18 שם הקרופ די קטן.

ב. חצובה עקרונית זה לחשיפות ארוכות בעיקר אבל זה די מסורבל, לדעתי מיותר.

ג. אולימפוס דפקא ממש לא יודעים לתכנת תפריטים נורמלים מניסיון.

ולהלן המלצותיי:

KONICA MINOLTA Z5, Canon a610, Canon s60

פורסם

אני מציע לך לשקול גם את האולימפוס 765

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים