פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים שמעו מי שנתן לי את החידה אמר ב100% שיש פתרון, לא פשוט אבל יש.גם אני הגעתי לפתרון עם הסוגריים אבל זה לא זה...לפי מה שאני רואה אתה בעצמך לא יודע את התשובה ;D
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים ברור שאין לזה פיתרון...המספר הגדול ביותר שניתן לקבל מצמד מהמספרים האלה והפעולות הנ"ל זה 20, כלומר 4*5.נניח שמשתמשים בזה, ועדיין אי אפשר להגיע ל-26. את אותו ה-20 מן הסתם לא נחלק ולא נחסר (כי זה רק יקטין אותו ואנחנו רוצים להגדיל אותו) לכן נחבר לו מספר שמורכב מפעולה שהיא או חיסור או חילוק בין שני המספרים האחרים, 2 ו-3. בלתי אפשרי להגיע ל-26. נקודה.(כמובן שהכוונה היא בלי סוגריים).
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אין פיתרון, נו! כתבתי תכנית שבודקת את זה...(לא נראה לכם שבאמת התחלתי לחשב הכל בראש...)(והכל בהנחה שהכוונה היא לרשום שורה מהצורה: x@y#z%w כאשר x y z w הם המספרים ו @ # % הם הפעולות הנתונות)אני די בטוח שיש, פעם שמעתי את החידה הזאת.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר וואי שמעו אם גם אחרי חרישה בעצמי, וגם כולכם בטוחים שאין מצב - אחד המעצבנים, אני כלכך שונא לוותר
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים וואי שמעו אם גם אחרי חרישה בעצמי, וגם כולכם בטוחים שאין מצב - אחד המעצבנים, אני כלכך שונא לוותר אל תבכה :'( אולי יש לזה תשובה ופשוט לא נתת את הפרטים במדויק
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים בידיוק... אני מכיר את החידה (מן הסתם גם עניתי עליה... וה"נו באמת" היה בגלל שהיא ישנה! אני זוכר אותה מ95 בערך...)זה לא אמור להיות תרגיל שרשרת... בגלל זה כתבתי את התשובה כמו שכתבתי...3 לחלק ל2 זה 1.51.5 פלוס 5 זה 6.56.5 כפול 4 זה 26
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים בידיוק... אני מכיר את החידה (מן הסתם גם עניתי עליה... וה"נו באמת" היה בגלל שהיא ישנה! אני זוכר אותה מ95 בערך...)זה לא אמור להיות תרגיל שרשרת... בגלל זה כתבתי את התשובה כמו שכתבתי...3 לחלק ל2 זה 1.51.5 פלוס 5 זה 6.56.5 כפול 4 זה 26נכון בגלל זה לא כתבתי את הפיתרון שוב פעם....
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים [Off Topic] killer4god, האווטר שלך מפחיד לאללה... יכולתה גם להגיד לי את זה בה"פ , אני מקבל את זה כמחמאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.