פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים יש לכם את המספרים: 2 3 4 5ואת סימן החיבור (+) החיסור (-) הכפל (*) והחילוק (/).בעזרת ארבעת המספרים (פעם אחת כל מספר, בכל סדר שהוא) ו3 מתוך הסימנים (אחד מיותר, בכל סדר שהוא, בלי סוגריים) צריכים להגיע למספר 26.^^^ לא פשוט בכלל.
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים 5*4+3*2אח... כמה קשה כשלא קוראים הוראות. פעם אחת בכל סימן, כאשר אחד מארבעת הסימנים מיותר.
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים mbn תעשה לכולם טובה ואל תשוויץ יותר מדי סתם...זה לא נכון מה שכתבת, יש דרישה לא להשתמש בסוגריים(3/2+5)*4זה מה שאת אומר, אבל חייב סוגריים
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים יש לזה פתרון בכלל???כי נראה לי שזה בלתי אפשרי מבחינה מתמטית!!זה אפשרי רק ככה(3/2+5)*4אבל אמרת שבלי ()
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים לחידה שנתת כפי שהיא כתובה - אין פיתרון. (אחרי בדיקת כל האפשרויות) (כן - כל האפשרויות...)
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר שמעו מי שנתן לי את החידה אמר ב100% שיש פתרון, לא פשוט אבל יש.גם אני הגעתי לפתרון עם הסוגריים אבל זה לא זה...
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים שמעו מי שנתן לי את החידה אמר ב100% שיש פתרון, לא פשוט אבל יש.גם אני הגעתי לפתרון עם הסוגריים אבל זה לא זה...אתה משועמם!אין פיתרון, נו! כתבתי תכנית שבודקת את זה...(לא נראה לכם שבאמת התחלתי לחשב הכל בראש...)(והכל בהנחה שהכוונה היא לרשום שורה מהצורה: x@y#z%w כאשר x y z w הם המספרים ו @ # % הם הפעולות הנתונות)
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אין פיתרון, נו! כתבתי תכנית שבודקת את זה... (לא נראה לכם שבאמת התחלתי לחשב הכל בראש...) (והכל בהנחה שהכוונה היא לרשום שורה מהצורה: x@y#z%w כאשר x y z w הם המספרים ו @ # % הם הפעולות הנתונות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.