עבור לתוכן

תמיכה בFLAC בנגני MP3

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו קונה נגן מבוסס הארד דיסק באיזור ה20 ג'יגה + וחשוב לי לשמר את האיכות שאני מקבל מהמחשב, כשאני שומע הכל בWAV לא מכווץ. זאת אומרת, כן מכווץ אבל רק ב APE ככה שלא מאבדים כלום.

אני רואה את זה במעט מאוד נגנים, אבל הIPOD בולטים עם תמיכה בפורמט Lossless של Apple, ולא אכפת לי להמיר כל מה שאני מעביר למכשיר הנייד, אבל מה שכן אכפת לי זה זה לשלם יותר מדי על IPOD כשאני יודע שיש חלופות יותר טובות, והכי מעצבן אותי שזה לא כונן נייד שאפשר לחבר לכל מחשב.

מעניין אותי אם קריאה של כזה פורמט גומרת את הבטריה יותר מהר, כי יש מצב שצריך לעבוד יותר על הפתיחה של הפורמט לWAV...

עוד משהו שחשוב זה שידור בFM לאוטו, אבל לא אכפת לי אם זה בתאם נפרד שמתחבר למצית (רק שלא יעבוד על בטריות).

אין איזה טבלה גדולה שלמעלה כתוב כל נגן ובכל שורה כתוב Feature אחר ואם כל נגן תומך בו? נשמע לי התשובה הכי טובה לכל התלבטות בנושא הזה.

תודה, רק בקשה להגיב מהר, אני רוצה לארגן הכל עוד היום...

פורסם

IAUDIO X5 תומך בFLAC והוא אוכל את הIPOD מכל הבחינות ועולה פחות ממנו

פורסם
  • מחבר

הוא קצת יקר לי, רציתי להשאר מתחת ל$250.

חשבתי על נגן של קריאטיב שנראים טובים ביחס גודל/מחיר, מה גם שאם הנגן מספיק גדול אני יכול פשוט להשאר עם WAV...

פורסם

אתה מתכוון לזן טאץ'?

פורסם
  • מחבר

כן, אחד מהם...

יש להם חסרונות מיוחדים? אני חשבתי על ה20 ג'יגה עם הבטריה שמחזיקה הרבה זמן.

עוד משהו, יש איזה משהו שמקבל כניסה של אוזניות, משדר FM ומתחבר למצית ככה שאפשר לעבוד איתו עם כל נגן?

פורסם

יש את זה בכל חור שתרצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים