פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים איך המפרט הזה? אני יודע שהמארז מעפן אבל נגמר לי התקציב, אני לא יכול לעבור את ה 4000 אני יבדוק בחנות, אם הוא ממש גרוע אז אני יחפש על מה לוותר...חוץ מזה, יש בעיות עם המפרט ? זה מ ksp, פשוט הלכתי למחשבים המוכנים ושיניתי טיפה, רק חיפשתי מעבד ולוח אם טובים ביחד כי אותם אי אפשר לשנות...עשיתי ככה כי אם אני בונה חלק חלק זה יוצא יותר יקר...go figure
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים לא מפרט משהוא. להחליף ספק ומארז ל Compucase 6A19ב. להחליף מעבד ל 3000ג. להחליף זכרון ל V-Dataד. לשים צורב DVD עם חברה - Nec 3540ה. בכסף שחסכת מהמעבד תעלה ל 6600GT
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר ג. להחליף זכרון ל V-DataV-Data עדיף על kingston ?ההבדל בין 3000 ל 3500 קטן מאד ?ומה ההבדל בין ה AN ל KN ?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים המפרט של XTPE יהיה עדיףוה V-Data עדיף מבחינת המחיר, מבחינת ביצועים אין הבדלההבדל בין 3000 ל 3500 קטן מאוד, במיוחד במשחקיםההבדל בין KN ל AN לפי מה שראיתי:* ה Silent OTES ב AN שזה קירור פאסיבי מבוסס HeatPipes לצ'יפסט* ה uGuru ב AN שזה שבב שעוזר לעשות אוברקלוק בקלות
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר המפרט של XTPE יהיה עדיףוה V-Data עדיף מבחינת המחיר, מבחינת ביצועים אין הבדלההבדל בין 3000 ל 3500 קטן מאוד, במיוחד במשחקיםההבדל בין KN ל AN לפי מה שראיתי:* ה Silent OTES ב AN שזה קירור פאסיבי מבוסס HeatPipes לצ'יפסט* ה uGuru ב AN שזה שבב שעוזר לעשות אוברקלוק בקלותלא כל כך אכפת לי מהקטע הזה, אני לא אוברקלוקרוהכרטיס מסך ש XTPE ממש רציני או ככה ככה ? אף פעם לא שמעתי על powercolor, ואני לא מבין ב radeon
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים שבוע שעבר קניתי גם מחשב מ- ksp עם הלוח KN8 Ultra ועם זכרונות kingstonהמחשב כל הזמן עשה לי ריסטרטים והשתגעתי הלכתי לחנות ואחרי שעשו בדיקה הם ראו שהזכרונות פשוט לא מתאימים ללוח אםוהחליפו לי לזכרונות של v-data ועכשיו המחשב פועל מצוין...הקיצר אל תיקח קינגסטון ללוח הזה! מנסיון!וכן המפרט של XTPE יהיה לך מושלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.