עבור לתוכן

ייבוא מסך LCD מחו"ל?

Featured Replies

פורסם

שלום ,

מכיוון שהמבחר של המסכים האיכותיים בארץ שהמחיר שלהם נורמאלי הוא שואף לאפס,

חשבתי לייבא מסך מאתר קניות בחו"ל.

מישהוא כבר עשה כזאת פרוצדורה שיכול לספר במה זה כרוך, כמה עולה המשלוח וכו??

תודה רבה

פורסם

הייתי ממליץ לך להמנע אם אתה יכול.

משלוח של מסך עם חברת שליחויות נורמלית צפוי לעלות לפחות 100 דולר (בהנחה שארזו אותו היטב), ותשלם גם מע"מ, וגם מס קנייה אם יש למסך כניסות וידאו.

עכשיו, אם באמת יהיה לך מזל ממש נאחס, יכולים להתלבש עליך גם מכון תקנים פתאום.

בל נשכח את נושא האחריות.

עשה חשבון אם כדאי לך.

פורסם

אם התקציב מאפשר (ואתה בעל עסק או יכול לקנות דרך עסק) ניתן לקנות מסכי Dell דרך חברת team (טלפונים באתר שלהם: www.team.co.il). אני רכשתי Dell 2405FPW שצריך להגיע אוטוטו, וחבר נכבד אחר בקהילה רכש דרכם 2005FPW. המחירים הם 6700 ו- 4500 שקל בהתאמה (כולל מע"מ ו- 15% מכס על מסכים עם כניסות טלוויזיה - WTF).

פורסם

אם התקציב מאפשר (ואתה בעל עסק או יכול לקנות דרך עסק) ניתן לקנות מסכי Dell דרך חברת team (טלפונים באתר שלהם: www.team.co.il). אני רכשתי Dell 2405FPW שצריך להגיע אוטוטו, וחבר נכבד אחר בקהילה רכש דרכם 2005FPW. המחירים הם 6700 ו- 4500 שקל בהתאמה (כולל מע"מ ו- 15% מכס על מסכים עם כניסות טלוויזיה - WTF).

:eek2: :errrr: :eek2:

מאז שהמסך הזה יצא חיפשתי דרך לקנות אותו עם אחריות נורמלית... המחיר המופרז (שאגב, לא כ''כ יקר בהשוואה לחו''ל) שווה כל אגורה.

מכיוון שאתה הראשון שהרמת את הכפפה, יש לי כמה שאלות בשבילך (אם תואיל בטובך לענות):

- האם זה האלטרנטיבה היחידה בארץ לרכישה תקניה של המסכים, בלי ייבוא טיפשי? הכוונה, האם יש ל- Dell עוד נציגים בארץ, או שאפשר לרכוש ישר דרכם?

- כפי שידוע, מה שהופך את המסכים האלו לכ''כ טובים זו העובדה שכל הזמן רצים עליהם קופונים מטורפים.. האם ניתן לממש את זה גם דרך הארץ?

- אפשר קצת פרטים על המדיניות שלהם כלפי פיקסלים מתים ו- Backlight Bleeding? אלו בעיות ידועות במסכים האלו.

- אפשר לדעת מיהו ה- "חבר הנכבד" האחר?

- איך המסכים האלו מוכרים בארץ בכללי?

- האם זו סתם חנות, או באמת יבואן רשמי? (הכוונה לכך שכל מסך שיצא לאור ע''י Dell העולמית, הוא גם יגיע לחנות).

אלפי תודות!

פורסם

- האם זה האלטרנטיבה היחידה בארץ לרכישה תקניה של המסכים...

ראיתי כבר את ה- 2001FP ב- zap אבל את שני אלה לא ראיתי. לא ממש ביררתי.

- קופונים ... האם ניתן לממש את זה גם דרך הארץ?

לא נראה לי, אבל דבר עם איש המכירות ב- team (יוסי). בסה"כ המחיר הוא יקר (כ- 1500$ לעומת מבצעים בחו"ל שיכולים להגיע לאיזור ה- 900$).

- אפשר לדעת מיהו ה- "חבר הנכבד" האחר?

SamurAchzar

- המדיניות שלהם כלפי פיקסלים מתים ו- Backlight Bleeding?

שאלתי את סמור והוא אמר שאין מדיניות ספציפית. מצד אחד זה יכול להצביע על אי אפשרות להחזיר במקרה של קבוצות גדולות של פיקסלים מתים, אך סביר יותר להניח שהדבר יעשה לפי ההגיון. אם כמות הפיקסלים המתים מפריעה לחווית השימוש, נראה לי שלא תהיה בעיה להחזיר. לגבי ה- bleeding, סמור אישר שהבעיה קיימת ב- 2005 אבל לא ב- 2405 (כך גם קראתי בפורומים אחרים).

- איך המסכים האלו מוכרים בארץ בכללי?

נראה לי שהמכירות סבירות. לפני כמה חודשים, סמור קנה את ה- 2005 (היו כשלושה במלאי) והיה צריך חמישה מזמינים בכדי לקבל את ה- 2405. ממש עכשיו, אין להם במלאי 2005 אבל הוזמנו 10 2405 (שאחד כרגע מוקצה לי, לא יודע בקשר לשאר).

- האם זו סתם חנות, או באמת יבואן רשמי?

לא רק שזו איננה חנות, הם לא רוצים להתעסק עם אנשים פרטיים. כדאי שתדבר בשם חברה, אפילו אם זה לקניית מסך בודד. אני לא יודע אם הם היבואנים הרשמיים.

פורסם

תודה רבה רבה רבה לך!

- ה- Backlight Bleeding כן קיים ב- 2405, לפחות בגרסאות המקודמות. תגיד, יש אפשר לשאול את יוסי לגבי revisions מאוחרים יותר?

- וכל הכבוד על היוזמה שלך ושל סמור, רק חבל שהמסכים שלכם כבר פחות או יותר נחשבים obsolete (רק אם תשתמשו במסכים להרצת HD של 1080i/p, ולקרוא מדיות כמו HD-DVD ו- Blueray) אין להם הצפנת HDCP על ה- DVI, ואין להם כניסת HDMI, שלא לדבר על הצפנת HDCP על HDMI.

פורסם

לא נראה לי שליוסי יש ידע על רוויזיות שונות (לדוגמא, הוא שאל אותי אם יש למסכים "יציאות טלוויזיה" כדי לדעת אם לחייב אותי ב- 15% מכס). לגבי HDMI ושותפיו, אין לי מה לעשות. המסכים האלה הם הטובים ביותר שאני יכול להשיג בתקציב שהקצתי. מה גם שאינני מתכוון להשתמש במסך הזה למשהו מלבד מחשב (שכן הרכש הבא - שיבוא בקרוב - יהיה LCD גדול ומשוכלל בהרבה לסלון ;))

פורסם

זה עדיין לא משנה את העובדה שבשביל להנות מתכני HD ואפילו משחקי HD בעתיד, תצטרך להחליף מסך... (כל עוד אתה עובר ל- Vista, ואני מאמין שהרבה גיימרים יעברו.. WGF2.0 זו אחת הסיבות). למרות שלכל דבר יש חסרונות ויתרונות, המסך הזה הוא הכי טוב כרגע בשוק. למרות שהחיי המדף שלו התקצרו בין רגע עקב ההכרזה של מייקרוסופט, יש עדיין מצב שאקנה אותו.

פורסם

אני גם "חבר נכבד" אשר רכש 2005.

DVI ניתן להמיר ל HDMI למיטב ידיעתי.

בנוגע ל HDCP, ובכן, לא מטריד אותי מי יודע מה.

תוכל במקרה הגרוע להעביר את הסיגנל דרך המחשב.

פורסם

DVI ל- HDMI, בהחלט אפשרי.

הצפנת HDCP על DVI/HDMI גם אפשרי. אבל בעזרת מכשיר שעולה 300 יורו נוספים.

גם אם תעביר את הסיגנל דרך המסך, לראות תכני HD על Vista במלוא הדרם - תצטרך HDCP.

למרות זאת, ה- 2405/2005 שווים את זה... מקסימום תחסוך ותוסיף את המכשירים הנוספים אח''כ.

פורסם

מדוע אצטרך מסך תומך HDCP כדי לראות תכני HD שרצים תחת Vista?

פורסם

כי ככה מיקרוסופט (בשיתוף עם האולפנים הגדולים, RIAA וה- MPAA) החליטה!

עריכה: אבל אתה תמיד יכול לקנות את זה...

http://www.engadget.com/entry/1234000230050640/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים